Infrared

  • Band   /   Zwolle
  • #Allround #Rock #Pop
  • Klinkt als Allround: Feestmuziek, Pop, Kings of Leon, CCR, Nederlandstalig, Top2000

Indicatie €2095 - €2795

Stuur een persoonlijk bericht naar Infrared

Check beschikbaarheid
Infrared, Allround, Rock, Pop band

Maak je klaar voor een onvergetelijke muzikale ervaring met Infrared - de band die je meeneemt op een reis terug naar de gloriedagen van muziek, en je tegelijkertijd verrast met hun eigen unieke sound. Met vijf gepassioneerde muzikanten die hun liefde voor muziek delen, staat Infrared garant voor een avond vol energie en ongebreidelde rock-'n-roll. Deze gasten weten precies hoe ze een menigte kunnen laten bewegen, met het dak eraf als het ultieme doel.

Infrared gelooft in de kracht van een pure liveshow, waarbij het draait om de essentie: een volle bak geluid zonder opsmuk. Verwacht geen poespas, maar puur vakmanschap en een band die er alles aan doet om jouw zintuigen te prikkelen. Dus, als je klaar bent om jezelf onder te dompelen in een muzikale whirlwind van rock-'n-roll, dan is Infrared dé band die je niet wilt missen. Bereid je voor op een avond vol onvergetelijke momenten en laat je meeslepen door de krachtige klanken van Infrared!

Muziek

Promo

Promo 2

Promo 3

Reviews

Boek Infrared en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Infrared, Allround, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marnick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Infrared

Infrared is een band uit Zwolle. Infrared speelt muziek in de genres Allround, Rock & Pop. Infrared heeft sinds de inschrijving op 19/10/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Infrared klinkt als: Allround: Feestmuziek, Pop, Kings of Leon, CCR, Nederlandstalig, Top2000. Het repertoire van Infrared bestaat uit covers en eigen werk.

Infrared hanteert een richtprijs van €2095 - €2795 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.