Bram & Marchien

  • Band   /   Amersfoort
  • #Nederpop #Kleinkunst #Levenslied
  • Klinkt als Acda en de Munnik, Boudewijn de Groot, Jurk, Veldhuis en Kemper, Suzan en Freek, André Hazes Jr., Guus Meeuwis, Bram Vermeulen, Marco Borsato, John Mayer, Ed Sheeran, John Legende,

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Bram & Marchien

Check beschikbaarheid
Bram & Marchien, Nederpop, Kleinkunst, Levenslied band

Bram en Marchien zijn beide werkzaam als muziektherapeut in de zorg. Hiernaast schrijven ze hun eigen Nederlandstalige muziek. Van kleinkunst tot Nederpop. Hiervoor kunt u ze inhuren, maar daarnaast bieden ze ook muziek op maat!

Door hun ervaring als therapeut en muzikant kunnen ze inspelen op verschillende (muzikale)vragen en doelgroepen. Heeft u een specifieke wens, een speciale levensgebeurtenis of wilt u gewoon genieten van meerstemmige (Nederlands- of Engelstalige) muziek in een intieme setting?
Neem dan gerust contact op! :-)

Reviews

Boek Bram & Marchien en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Bram & Marchien, Nederpop, Kleinkunst, Levenslied band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marchien

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bram & Marchien

Bram & Marchien is een band uit Amersfoort. Bram & Marchien speelt muziek in de genres Nederpop, Kleinkunst & Levenslied. Bram & Marchien heeft sinds de inschrijving op 29/03/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bram & Marchien klinkt als: Acda en de Munnik, Boudewijn de Groot, Jurk, Veldhuis en Kemper, Suzan en Freek, André Hazes Jr., Guus Meeuwis, Bram Vermeulen, Marco Borsato, John Mayer, Ed Sheeran, John Legende, . Het repertoire van Bram & Marchien bestaat uit covers en eigen werk.

Bram & Marchien hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.