Blue Basement

Indicatie €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Blue Basement

Check beschikbaarheid
Blue Basement, Jazz, Latin, Big Band band

De Blue Basement Big Band is een bijzondere big band. Ze laat zich niet in een muzikaal vakje plaatsen. Ze brengt net zo gemakkelijk een easy swinging jazz standard als ‘Take Five’ van Dave Brubeck of een ‘In the mood’ van Glenn Miller ten gehore als een hedendaags up tempo nummer zoals ‘Wonderwall’ van Oasis, of een latin jazz stuk ‘Blue Bossa’ gevolgd door een ‘Blues for Stephanie’.
Voor deze volledige bigband bezetting met heerlijk veel glimmend koper staat de dirigent Pim Wittenberns wild te gebaren als een leeuwentemmer die de muzikanten in toom probeert te houden. De zanger van de band, Desi, zingt nummers van Frank Sinatra (My Way, New-York New-York) en Michael Buble (‘Feeling good’) alsof we in een intiem rood gepluched theatertje zitten. Om even later over te gaan tot het nummer ‘Hello’ van Lionel Richie of ‘Ik leef niet meer voor jou’ van Marco Borsato met zo’n enthousiasme dat het de hele Ahoy aankan.
Tussen al dat big band geweld zitten fantastische soli van scheurende saxofoons, zwoele trombones en bluenote spelende trompettisten en een eeuwig pingelende pianist. Daarboven uit klinkt zo nu en dan een gitaarsolo bijv. bij het nummer ‘Smooth’ die Carlos Santana even doet verbleken.
Kortom een heel afwisselende lust voor het oor.
Deze band is gegarandeerd goed voor een middagje entertainment.

Reviews

Boek Blue Basement en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Blue Basement, Jazz, Latin, Big Band band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wilfried

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Blue Basement

Blue Basement is een band uit Amersfoort. Blue Basement speelt muziek in de genres Big Band, Jazz & Latin. Blue Basement heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Blue Basement klinkt als: Glenn Miller of Michael Buble. Het repertoire van Blue Basement bestaat uit alleen covers.

Blue Basement hanteert een richtprijs van €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.