Black & Yellow

  (15)
  • DJ   /   Den Haag
  • #House #Allround #Latin
  • Klinkt als Hardwell, Afrojack, martin garrix, W&W, juan luis guerra, prince royce, Romeo Santos, merengue, bachata, edm, house, hip-hop, urban, dyna, afrobros
  • 26 geverifieerde boekingen

Indicatie €100 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Black & Yellow

Check beschikbaarheid
Black & Yellow, House, Allround, Latin dj

Black & Yellow bestaat uit 2 getalenteerde muzikanten, die jaren lang ervaring hebben met het produceren en mixen van muziek. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in Edm, house, latin en hip-hop muziek, maar de andere genres kunnen we natuurlijk ook voor zorgen.

Wij hebben al 5 jaar lang ervaring op alle mogelijke nationale en internationale feesten zoals:
- Verjaardagsfeesten,
- Schoolfeesten,
- Bruiloften,
- Bedrijfsfeesten,
- Festivals,
- Clubs
- etc.

Wij gebruiken alleen professioneel apparatuur. Tevens kunnen we op verzoek het feest aankleden met verlichting en rookmachines.

In overleg met u kiezen wij welke muziekstijl bij het feest past en welke tracks absoluut niet mogen ontbreken.
Door ons in te huren bent u ervan verzekerd dat het een geweldig feest wordt! wij verwijzen u naar onze vele reviews en onze promo filmpje.

U kunt onze laatste mixtape vinden op onze pagina "Black & Yellow bootleg mixtape."

Voor vragen kunt u ons altijd een berichtje sturen.

Muziek

Black & Yellow bootleg mixtape

Black & Yellow Vol 9.

Liveset Black & Yellow

Reviews

Door op 30/05/2018

Het is de tweede keer dat we Black & Yellow hebben gevraagd om op ons feest te komen draaien. De tweede keer was ook weer toppie. Ze kregen iedereen aan het dans. En als je een verzoek had wisten ze die ook op de juiste moment te draaien. Je feest wordt compleet met deze fantastische duo.

Door op 20/05/2018

Black en Yellow kwam afgelopen vrijdag op ons gala draaien, en het was super! Iedereen had het heel erg naar hun zin en de muziek sloot heel goed op de doelgroep aan. We zouden ze zeker opnieuw inhuren! Ze hebben echt veel toegevoegd aan ons feest en waren makkelijk in omgang.

Door op 12/05/2018

Black & Yellow waren uiterst professioneel en meegaand in de muziekkeuzes die wij meegaven. Verder was het contact voorafgaand erg duidelijk en de communicatie erg gemakkelijk. Een aanrader voor elke feestje waar de vloer kapot mag!

Contact

Black & Yellow, House, Allround, Latin dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Black & Yellow

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Black & Yellow

Black & Yellow is een DJ uit Den Haag. Black & Yellow draait muziek in de stijlen House, Allround & Latin. Black & Yellow heeft sinds de inschrijving op 17/01/2017 in totaal 26 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Black & Yellow klinkt als: Hardwell, Afrojack, martin garrix, W&W, juan luis guerra, prince royce, Romeo Santos, merengue, bachata, edm, house, hip-hop, urban, dyna, afrobros. Het repertoire van Black & Yellow bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Black & Yellow krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 15 reviews.

Black & Yellow hanteert een richtprijs van €100 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.