Between The Jars

  • Band   /   Utrecht
  • #Rock #Psychedelic #Blues
  • Klinkt als Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, The Doors

Indicatie €300 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Between The Jars

Check beschikbaarheid
Between The Jars, Rock, Psychedelic, Blues band

Between The Jars… dat is waar deze jonge band zijn muziek schrijft. In 2014 trokken vijf muzikanten uit Utrecht zich terug in de zolder van een drankengroothandel om een eigenzinnige sound te creëren, gebaseerd op het muzikaal nalatenschap van de 70’s. Met een unieke stem, psychedelische toetsen en stevige riffs, stapt de muziek af van het vergrijsde imago van classic rock. Al snel na de oprichting won de band drie bandcompetities, kwalificeerde de band zich voor de Utrecht Popprijs en deelden ze het podium met acts als Orange Skyline, BADE, The Indien en John Coffey. Between The Jars heeft inmiddels meer dan 100 keer op het podium gestaan met als hoogtepunten Paradiso en de Melkweg, en was eens op 3FM te horen bij Kevin van Arnhem met de single 'One Of Them'. In februari, 2018, heeft de band, na een periode van veel schrijven en experimenteren met verschillende geluiden, twee nieuwe singles opgenomen bij producer Juan van Emmerloot (o.a. bekend van Snowy White, Popa Chubby en Steve Lukather (Toto)) en tekende de band een platencontract bij TheRoomRecordings. Blijf op de hoogte van het resultaat van deze bijzondere samenwerking!

Muziek

Annie Green

The Drifter

One Of Them

Reviews

Between The Jars heeft nog geen reviews.

Contact

Between The Jars, Rock, Psychedelic, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Noud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Between The Jars

Between The Jars is een band uit Utrecht. Between The Jars speelt muziek in de genres Rock, Psychedelic & Blues. Between The Jars heeft sinds de inschrijving op 09/02/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Between The Jars klinkt als: Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, The Doors. Het repertoire van Between The Jars bestaat uit covers en eigen werk.

Between The Jars hanteert een richtprijs van €300 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.