Between The Jars

Indicatie €300 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Between The Jars

Check beschikbaarheid
Between The Jars, Rock, Psychedelic, Progressieve rock band

Between The Jars is een Utrechtse band en sinds december 2014 actief. Met stevige riffs, psychedelische melodieën en een unieke stem, geeft Between The Jars een eigenzinnig geluid aan rockmuziek. Inmiddels speelde de band meer dan 100 shows in Nederland met als hoogtepunten Bevrijdingsfestival Utrecht 2019, Paradiso, De Melkweg en live in de 3FM studio; en ondernam Between The Jars tours naar Frankrijk, Duitsland en India. Tijdens de buitenlandse tours speelde de band onder andere op de main stage van de Frankfürt Musikmesse (2019) en op het Mood Indigo festival (2018), welke met meer dan 140.000 bezoekers het grootste studentenfestival van Azië is.

In opvolging van de debuut EP ‘Sirens’ (2015) en de singles ‘One of Them’ (2016), ‘Annie Green’ (2018) en ‘Long Halloween’ (2018), geeft Between The Jars op 4 april, 2020, zijn debuutalbum ‘Oh…What a Time to be Alive’ op vinyl uit. ‘Oh…What a Time to be Alive’ is een gevarieerd album dat tekstueel verbonden wordt door de eigenaardigheden van de moderne maatschappij. Na veel geëxperimenteerd te hebben met verschillende invloeden en geluiden (waaronder Radiohead, King Gizzard & The Lizard Wizard, Pink Floyd en Jack White), bracht producent George Konings (Sound Vision Studio) Between The Jars' sound tot nieuwe hoogte. Vervolgens is het album ge-mastered in Abbey Road Studios (Londen) door niemand minder dan Miles Showell (bekend van o.a. The Beatles, The Rolling Stones, Lana Del Rey, ABBA en The Who).

Muziek

Annie Green

The Drifter

One Of Them

Reviews

Boek Between The Jars en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Between The Jars, Rock, Psychedelic, Progressieve rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Noud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Between The Jars

Between The Jars is een band uit Utrecht. Between The Jars speelt muziek in de genres Rock, Psychedelic & Progressieve rock. Between The Jars heeft sinds de inschrijving op 09/02/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Between The Jars klinkt als: Pink Floyd, Led Zeppelin, Radiohead, King Gizzard & The Lizard Wizard, Jack White. Het repertoire van Between The Jars bestaat uit alleen eigen werk.

Between The Jars hanteert een richtprijs van €300 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.