Between The Jars

  • Band   /   Utrecht
  • #Rock #Funk #Blues
  • Klinkt als Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, The Doors

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Between The Jars

Check beschikbaarheid
Between The Jars, Rock, Funk, Blues band

Between The Jars kwam eind 2014 tot stand toen vijf jonge mannen uit Utrecht elkaar vonden om een nieuw project op te zetten. Met hun sound stappen ze af van het vergrijsde imago van classic rock en geven ze het een nieuwe twist. Door de uiteenlopende stijlen van de bandleden wordt classic rock verrijkt met een hoge dosis funk en blues, en een mespuntje psychedelica.
Binnen een halfjaar won de band drie bandwedstrijden, kwalificeerde de band zich voor de Utrecht Popprijs en deelden ze het podium met acts als Orange Skyline, BADE, The Indien en John Coffey. Between The Jars heeft inmiddels meer dan 80 keer op het podium gestaan, bandcoaching gekregen van Tim Akkerman (voormalig frontman van Di-Rect) en heeft op 24 oktober, 2015, de debuut-EP Sirens uitgebracht in een afgeladen EKKO.
Het jaar 2016 leverde opnieuw veel mooie momenten op, met als hoogtepunten optredens in Paradiso en de Melkweg. Nu, ligt er veel materiaal klaar voor een tweede EP. De jongens hebben een volwassen en eigenzinnige sound ontwikkeld die in februari, 2017, op tape zal worden gezet in Kytopia. Live, weet Between The Jars altijd een energieke performance neer te zetten.

Muziek

Losing It All

The Drifter

One Of Them

Reviews

Between The Jars heeft nog geen reviews.

Contact

Between The Jars, Rock, Funk, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Noud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Between The Jars

Between The Jars is een band uit Utrecht. Between The Jars speelt muziek in de genres Blues, Funk & Rock. Between The Jars heeft sinds de inschrijving op 09/02/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Between The Jars klinkt als: Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, The Doors. Het repertoire van Between The Jars bestaat uit covers en eigen werk.

Between The Jars hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.