Ben Blue solo

  (6)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Johnny Cash, Beatles, Oasis, Jason Mraz, RHCP, Neil Diamond.
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Ben Blue solo

Check beschikbaarheid
Ben Blue solo, Akoestisch, Pop soloartist

Met zijn repertoire van meer dan 200 nummers, waar de gasten zelf een keus uit kunnen maken en met behulp van wat effectpedalen zet zanger-gitarist Ben Blue solo een complete bandsound neer als er een feestje gebouwd moet worden, of stelt zich rustig op de achtergrond op als de mensen liever wat met elkaar babbelen. Dik veertig jaar ervaring (vroeg begonnen…) maakt dat Ben inzetbaar is voor elke denkbare gelegenheid.

Ben Blue speelt Engelstalige covers van Cash, Clapton, Beatles en Sinatra tot Radio Head, Mraz, Passenger, de Peppers en Twenty One Pilots. Het repertoire gaat van pop en rock naar blues en disco en naar jazz en country.

Sinds Blue in de jaren '80 furore maakte met zijn hardrockbands Highway Chile en Helloïse speelde hij in stadions, grote concertpodia en wat je verder maar kunt bedenken. In 1993 richtte hij met Anton Arema het duo “Big Bucks & Easy Money” op en werd het speelveld verlegd naar braderieën, dorpskermissen, buurtkroegen, woonkamers, BBQ’s in achtertuinen en zelfs een enkele uitvaart. Over het algemeen speelt Ben Blue door heel Nederland maar ook zijn er mooie uitstapjes geweest naar Duitsland, de Caraïben, Amerika en Engeland.

Ben Blue solo zorgt altijd voor de sfeer die je wil hebben. Een verzorgde en nette presentatie, desgewenst bescheiden opstelling of juist wat meer rock ’n lol; alles is mogelijk.

Het gebruik van het loop-pedaal is een kleine knieval naar de moderne snufjes; je hoort weliswaar soms een aantal gitaarpartijen tegelijk, maar niets is van tevoren thuis opgenomen. Alles wordt ter plekke gespeeld en gezongen.

Muziek

Compilatie Evergreens

Compilatie Pop en Rock

Compilatie Achtergrond/Rustig

Reviews

Door op 12/06/2019

Een professionele gitarist. Op de dag van optreden, moest het aangepast geworden. Geen probleem voor hem. Ontzettend genoten van zijn kunde. Ik zou hem graag nog een keer willen horen, dan wel full force :-)

Door op 31/07/2018

Ben Blue is een artiest met een zeer afwisselend repertoire. Hij voelt de sfeer aan in het publiek en speelt daar dan ook goed op in. Heb hem daarom ook al meerdere malen geboekt en dit zal in de toekomst ook zeker weer gebeuren. Al met al een TOP artiest.

Door op 21/07/2018

Contact met Ben verliep soepel en gezellig, zoals hijzelf ook is.
Technisch zit zijn optreden leuk in elkaar en hij weet in een intieme setting het publiek te dienen. Als solo artiest zeker de moeite waard in onze kroeg.

Contact

Ben Blue solo, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ben Blue solo

Ben Blue solo is een solo-artiest uit Rotterdam. Ben Blue solo maakt vooral muziek in de genres Akoestisch & Pop. Ben Blue solo heeft sinds de inschrijving op 28/07/2015 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ben Blue solo klinkt als: Johnny Cash, Beatles, Oasis, Jason Mraz, RHCP, Neil Diamond.. Het repertoire van Ben Blue solo bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Ben Blue solo krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Ben Blue solo hanteert een richtprijs van €250 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.