Ben Blue solo

  (2)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Johnny Cash, Neil Young, Neil Diamond, Radiohead, Passenger, Coldplay, U2, Beatles, Rolling Stones. Pop, rock, blues, country, funk en jazz van 1950 tot nu.
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Ben Blue solo

Check beschikbaarheid
Ben Blue solo, Akoestisch, Pop soloartist

Gitarist/zanger Ben Blue solo kan met een kleine versterker en een beperkte ruimte voor rustige muziek zorgen op uw receptie of een klein feest. Blue kan zeer snel opgebouwd zijn zonder dat u en uw gasten daar last van hebben en draagt met een nette en verzorgde presentatie bij aan de sfeer van uw evenement.

Desgewenst kan deze muzikant ook aanzienlijk steviger tekeer gaan dan je van een akoestische solist zou verwachten. Met een pedaal “stapelt” hij zijn gitaarpartijen en speelt hij stevige dance- of met gitaarsolo’s doorspekte rocksongs.

Muziek

Compilatie Evergreens

Compilatie Pop en Rock

Compilatie Achtergrond/Rustig

Reviews

Door op 09/09/2016

Helemaal top!

Door op 09/09/2016

We hebben met Ben een ras artiest in huis gehaald die naast goed solo werk ook met anderen kan meespelen en een prettige wisselwerking heeft met het publiek.

Contact

Ben Blue solo, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ben Blue solo

Ben Blue solo is een solo-artiest uit Rotterdam. Ben Blue solo maakt vooral muziek in de genres Akoestisch & Pop. Ben Blue solo heeft sinds de inschrijving op 28/07/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ben Blue solo klinkt als: Johnny Cash, Neil Young, Neil Diamond, Radiohead, Passenger, Coldplay, U2, Beatles, Rolling Stones. Pop, rock, blues, country, funk en jazz van 1950 tot nu.. Het repertoire van Ben Blue solo bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Ben Blue solo krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Ben Blue solo hanteert een richtprijs van €250 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.