Bells Hells Female Fronted ACDC Tribute

Indicatie €375

Stuur een persoonlijk bericht naar Bells Hells Female Fronted ACDC Tribute

Check beschikbaarheid
Bells Hells Female Fronted ACDC Tribute, Hard Rock, Rock, Tributeband band

Sinds de oprichting van tributeband Bells Hells 2013, heeft de band in stormachtig tempo zijn naam gevestigd onder AC/DC fans.
De energieke liveshows onder aanvoering van de incarnatie van ‘Bad Boy’ Bon Scott in de vorm van podiumbeest Daantje Rison en het bluesy venijnige solowerk van een ‘Whole Lotta’ Angus aka Robert Michiels brengt het publiek terug naar de swingende pure boogierock van de jaren zeventig toen muziek nog ging over het enige wat telt: Women & Booze. De geweldige sound van Wim Verrijt op drums, Garm Jansen op gitaar en Michael de Schrever op de pompende bass zorgt voor een complete geweldige ACDC sound!
Of het nou om een optreden gaat in een café of een groot festival, Bells Hells heeft alles in huis om de vier decennia muziek die ACDC gemaakt hebben moeiteloos zowel pubers als oude rockers in beweging te krijgen.
Bells Hells kun je het beste omschrijven als de beste ACDC Tributeband van Nederland.

Reviews

Boek Bells Hells Female Fronted ACDC Tribute en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Bells Hells Female Fronted ACDC Tribute, Hard Rock, Rock, Tributeband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - daantje

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bells Hells Female Fronted ACDC Tribute

Bells Hells Female Fronted ACDC Tribute is een band uit Oss. Bells Hells Female Fronted ACDC Tribute speelt muziek in de genres Hard Rock, Rock & Tributeband. Bells Hells Female Fronted ACDC Tribute heeft sinds de inschrijving op 01/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bells Hells Female Fronted ACDC Tribute klinkt als: ACDC Tribute. Het repertoire van Bells Hells Female Fronted ACDC Tribute bestaat uit alleen covers.

Bells Hells Female Fronted ACDC Tribute hanteert een richtprijs van €375 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.