BABARUM

Indicatie €350 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar BABARUM

Check beschikbaarheid
BABARUM, Rock 'n Roll, Soul, Rockabilly band

Babarum is een zesmans formatie uit Arnhem. Vuig, tegendraads en recht voor zijn raap maakt de band sinds 2014 de Nederlandse podia een stuk onveiliger. Met hun ondefinieerbare eigen geluid van 50’s en 60’s punk en rockabilly in combinatie met soul en blues komen ze compromisloos en zonder pardon je podium overnemen. Optredens omschrijven zich nog het best als het ondergaan en beleven van een obscure mid-century soundtrack waar clichés worden gemeden en gezocht. 50 minuten Babarumble is flirten, vechten, rocken, dansen en gokken tegelijk. De band heeft met EP “ Six Treats” op zak, gelijk grote stappen gemaakt en knetterde na wat kleinere gigs vrijwel meteen op grote namen als Heartland festival, Framed en Luie hond. Frontman Erwin Hendrawan en zijn band staan zwetend in de ring om je muzikaal af te tuigen. Zij zijn er klaar voor. Lets get ready to RRRumble !!

Muziek

GIRLS

LOVE THANG

THUNDERBIRD

Reviews

Boek BABARUM en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

BABARUM, Rock 'n Roll, Soul, Rockabilly band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erwin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over BABARUM

BABARUM is een band uit Arnhem. BABARUM speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Soul & Rockabilly. BABARUM heeft sinds de inschrijving op 19/12/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van BABARUM klinkt als: John spencer blues explosion, the cramps, king khan, the sonics. Het repertoire van BABARUM bestaat uit covers en eigen werk.

BABARUM hanteert een richtprijs van €350 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.