B&B DJ Collective

  • DJ   /   Dordrecht
  • #Jazz
  • Klinkt als good music!

Indicatie €200

Stuur een persoonlijk bericht naar B&B DJ Collective

Check beschikbaarheid
B&B DJ Collective, Jazz dj

Burn the DJ en DJ BK vormen een nieuw DJ-collectief uit Dordrecht onder de naam B&B DJ-Collective. Sinds najaar 2007 zijn deze twee muziekmannen gestart met als doel goede muziek te delen met een groter publiek. Vanaf september 2011 presenteren zij als gast-DJ’s radioprogramma’s bij ATOS Radio in Zwijndrecht en Drechtstad FM, onderdeel van RTV Dordrecht. De ontmoeting tussen deze heren vond plaats bij een van de vinylrekken bij Velvet Music (waar anders!?). Hun voorkeur gaat uit naar het draaien van vinyl. Sindsdien hebben zij hun turntables laten draaien bij Cafe Merz, Wereld Jazzdagen Dordrecht, Bibelot, Jazzpodium DJS, Stadswerven, Vreewijk Cultuur, Khotinsky en privéparty’s.

Reviews

Boek B&B DJ Collective en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

B&B DJ Collective, Jazz dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over B&B DJ Collective

B&B DJ Collective is een DJ uit Dordrecht. B&B DJ Collective draait muziek in de stijlen Jazz. B&B DJ Collective heeft sinds de inschrijving op 21/08/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van B&B DJ Collective klinkt als: good music!. Het repertoire van B&B DJ Collective bestaat uit covers en eigen werk.

B&B DJ Collective hanteert een richtprijs van €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.