Allround DJ Dennis

  • DJ   /   Tilburg
  • #Allround
  • Klinkt als Allround DJ Dennis

Indicatie €395 - €895

Stuur een persoonlijk bericht naar Allround DJ Dennis

Check beschikbaarheid
Allround DJ Dennis, Allround dj

Bij een set van DJ Dennis word je verrast door een mix van populaire en energieke muziek. Zijn draaistijl is toegankelijk en gezellig. Binnen alle mogelijke genres weet hij precies de juiste hits eruit te kiezen die op dat moment het publiek enthousiast maken. Van classics uit de jaren ’80 en ’90 tot de laatste hitparademuziek.

Dennis zelf vindt zijn avond pas geslaagd als hij een volle dansvloer heeft gecreëerd en de aanwezige gasten de volgende dag terugkijken met een brede glimlach op het gezicht en spierpijn in de benen van het dansen.

Opdrachtgevers die van tevoren specifieke ideeën hebben over de soort muziek worden door deze DJ op hun wenken bediend. Tijdens de avond zelf laat hij zijn platenkeuze volledig afhangen van de sfeer op een avond, de reacties van het publiek en de wensen van de opdrachtgever.

Dennis kan tevens de complete Drive-in Show (geluid en lichttechniek) verzorgen op iedere gewenste locatie, indien gewenst met diverse uitbreidingsmogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld live artiesten (o.a. saxofonist, percussionist) en/of een verlichte dansvloer.

Muziek

Promomix Allround DJ Dennis

Uptempo mix Allround DJ Dennis

Reviews

Boek Allround DJ Dennis en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Allround DJ Dennis, Allround dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dennis

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Allround DJ Dennis

Allround DJ Dennis is een DJ uit Tilburg. Allround DJ Dennis draait muziek in de stijlen Allround. Allround DJ Dennis heeft sinds de inschrijving op 06/11/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Allround DJ Dennis klinkt als: Allround DJ Dennis. Het repertoire van Allround DJ Dennis bestaat uit alleen covers.

Allround DJ Dennis hanteert een richtprijs van €395 - €895 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.