Alice & the Lord of Comfort

  • Band   /   Venlo, Nijmegen, Arnhem
  • #Folk #Blues #Indie Rock
  • Klinkt als Mumford and sons, Arctic monkeys, Tallest man on earth, Damien rice

Indicatie €50 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Alice & the Lord of Comfort

Check beschikbaarheid
Alice & the Lord of Comfort, Folk, Blues, Indie Rock band

De in Noord Limburg ontstane band speelt eigen werk dat breed is georiënteerd binnen de Indiefolk. Zowel ingetogen verhalende luisterliedjes a la ‘Damien Rice’ en ‘Tallest man on earth’, als catchy uplifting muziek met een rauw randje zoals ‘Mumford and sons’ en ‘Arctic Monkeys’ passeren de revue. Bovenal roepen een aantal nummers onheilspellende sferen op, een belangrijk onderdeel van de sound van Alice & the Lord of Comfort. De meerstemmige zang van de band zorgt voor extra dynamiek en door de brede klankkleur krijgt de muziek ook een krachtige boost die een blijvende indruk maakt. Met de troostende riffs van de twee elektrische gitaren en subtiele maar stevig drumpartij creëert de band een intrigerend en drijvend geluid. De muziek van Alice & the Lord of Comfort is als een melancholische sluier die over je heen valt, je wilt ontroeren en daar geen diepe wateren voor schuwt.

Reviews

Boek Alice & the Lord of Comfort en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Alice & the Lord of Comfort, Folk, Blues, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lenny

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Alice & the Lord of Comfort

Alice & the Lord of Comfort is een band uit Venlo, Nijmegen, Arnhem. Alice & the Lord of Comfort speelt muziek in de genres Folk, Blues & Indie Rock. Alice & the Lord of Comfort heeft sinds de inschrijving op 25/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Alice & the Lord of Comfort klinkt als: Mumford and sons, Arctic monkeys, Tallest man on earth, Damien rice. Het repertoire van Alice & the Lord of Comfort bestaat uit alleen eigen werk.

Alice & the Lord of Comfort hanteert een richtprijs van €50 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.