Adrian Kraft

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Adrian Kraft

Check beschikbaarheid
Adrian Kraft, Singer-songwriter, Alternatief, Indie Rock soloartist

Adrian Kraft is Singer-songwriter sinds de eerste keer dat hij een gitaar aanraakte. Zelfs op de eerst bedachte akkoordenschema’s drong zich een melodie aan en leken de teksten zichzelf te schrijven. Honderden nummers hebben inmiddels het licht gezien. Na jaren van produceren en spelen in diverse bands is Adrian terug bij het beginpunt: de songs en de gitaar. In deze tijd waar alles weer kleiner mag vertelt hij zijn verhalen op een intieme manier. De verhalen gaan over het leven en zijn soms brieven aan dierbaren. De onderwerpen worden geëngageerd en ook met een lichtheid en ironie vertelt. De songs zijn beïnvloed door Pop, R&B, blues en Indie-rock.

Muziek

Drunk

Grow

Fire Keeps Burning

Reviews

Boek Adrian Kraft en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Adrian Kraft, Singer-songwriter, Alternatief, Indie Rock soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - André

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Adrian Kraft

Adrian Kraft is een solo-artiest uit Hengelo. Adrian Kraft maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Alternatief & Indie Rock. Adrian Kraft heeft sinds de inschrijving op 10/07/2022 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Adrian Kraft klinkt als: Editors, Ed Sheeran . Het repertoire van Adrian Kraft bestaat uit alleen eigen werk.

Adrian Kraft hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.