Trouwdienst Expert

  (1)
  • Band   /   Deventer
  • #Gospel #Pop #Akoestisch
  • Klinkt als Norah Jones, Adele. Eva Cassidy
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €350 - €748

Stuur een persoonlijk bericht naar Trouwdienst Expert

Check beschikbaarheid
Trouwdienst Expert, Gospel, Pop, Akoestisch band

Gefeliciteerd met jullie verloving! Hoe bevalt het organiseren van jullie bruiloft? Toen ik trouwde met Mark vond ik het een leuke fase, maar soms kan al dat geregel ook wel tegenvallen. Als zangeres verzorg ik daarnaast al jaren muziek op tientallen bruiloften en dacht ik met veel bruidsparen mee over hun ceremonie in de kerk. Het leuke nieuws is, is dat al deze ervaring ook voor jullie beschikbaar is.

GRATIS TIPS VOOR CEREMONIE
Samen met bruidsparen zette ik de beste ideeën op een rijtje, van muziek tot liturgie. Schrijf je nu in via https://www.trouwdienstexpert.nl/e-book-aanvragen/ en ontvang meteen het gratis E-book vol tips.En handig: Je kan het meteen doorsturen naar je ceremoniemeester.

Verder verzorg ik natuurlijk graag de muziek tijdens jullie ceremonie en op jullie trouwfeest. Lees snel verder om te zien wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen. Ik zie er naar uit om ook jullie te spreken! Mijn social media is onder de naam 'Muziek Op Jullie Dag'.

Veel liefs, Nathalie

Muziek

Make You Feel My Love

Marry Me

Say A Little Prayer

Reviews

Door op 24/10/2018

Het contact met Nathalie is leuk en goed. Een vriendelijke vrouw, zeer getalenteerd, zet een mooi en helder optreden neer. Komt haar afspraken na en denkt met je mee.

Contact

Trouwdienst Expert, Gospel, Pop, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nathalie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trouwdienst Expert

Trouwdienst Expert is een band uit Deventer. Trouwdienst Expert speelt muziek in de genres Gospel, Pop & Akoestisch. Trouwdienst Expert heeft sinds de inschrijving op 15/11/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trouwdienst Expert klinkt als: Norah Jones, Adele. Eva Cassidy. Het repertoire van Trouwdienst Expert bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Trouwdienst Expert krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Trouwdienst Expert hanteert een richtprijs van €350 - €748 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.