Jazz Trio MuziekOpJullieDag

  (1)
  • Band   /   Deventer
  • #Swing #Allround #Akoestisch
  • Klinkt als Julie Londen, Norah Jones, Ella Fitzgerald
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €495 - €1495

Stuur een persoonlijk bericht naar Jazz Trio MuziekOpJullieDag

Check beschikbaarheid
Jazz Trio MuziekOpJullieDag, Swing, Allround, Akoestisch band

Als bedrijf wil je dat je gasten zich gelijk op hun gemak voelen op je feestje. Daarom speel ik al muziek terwijl iedereen binnenkomt. Ik zorg graag voor de goede sfeer op jullie jubileum, netwerkborrel, receptie, open dag of beurs. In akoestische opstelling met mij als zangeres spelen we op een aangenaam volume. Zo kunnen jullie gewoon lekker kletsen. Maar als de bijeenkomst erom vraagt, kan het tempo ook omhoog. Neem snel contact op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

ZANGERES OP JULLIE KERSTBORREL, GALA OF NIEUWJAARSBIJEENKOMST
Ook voor muziek op speciale gelegenheden kan ik zorgen. Kerstborrel? Ik kom als zangeres met mijn muzikanten naar jullie feest en speel niet alleen All I want for Christmas, maar ook sfeervolle jazzstandards in kerstsfeer. En voor een gala, chique diner of een nieuwjaarsborrel haal ik graag mijn jurk tevoorschijn. Of wat te denken van een aankleding en muziek uit de jaren ‘20? Helemaal The Great Gatsby!

Muziek

Cry Me A River

Just The Way You Look Tonight

Make You Feel My Love

Reviews

Door op 23/10/2018

Ik als weddingplanner en als bruid heb ontzettend genoten van de Jazz Trio. Voor de ceremonie heeft de Jazz trio speciaal voor ons een prachtige nummer ingestudeerd. Dit was een persoonlijk maar ook een heel mooi moment voor ons. Maar ook tijdens het diner en feest waren ze geweldig. De gasten hebben vanaf het begin tot aan het einde genoten van hun muziek. En waar ik als Weddingplanner dan ook erg op let is de uitstraling van de band. Of ze wel een beetje passend gekleed zijn en of ze wel bij de style van de bruiloft passen. Nou hier kan ik heel kort over zijn... Ze waren super goed voorbereid. Ze wisten wat de style/ thema van de bruiloft was en hebben zich helemaal hierop aangepast. Nathalie (de zangeres) had zelfs 3 outfits. Dit vond ik geweldig. De Jazz Trio is niet alleen een band die prachtige muziek maakt, maar ook een band die prachtig en goed voorbereid uitziet. Ik heb met heel veel plezier met ze samen gewerkt en ik hoop in de toekomst vaker met ze te mogen samenwerken!

Contact

Jazz Trio MuziekOpJullieDag, Swing, Allround, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nathalie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jazz Trio MuziekOpJullieDag

Jazz Trio MuziekOpJullieDag is een band uit Deventer. Jazz Trio MuziekOpJullieDag speelt muziek in de genres Swing, Allround & Akoestisch. Jazz Trio MuziekOpJullieDag heeft sinds de inschrijving op 18/10/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jazz Trio MuziekOpJullieDag klinkt als: Julie Londen, Norah Jones, Ella Fitzgerald. Het repertoire van Jazz Trio MuziekOpJullieDag bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Jazz Trio MuziekOpJullieDag krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Jazz Trio MuziekOpJullieDag hanteert een richtprijs van €495 - €1495 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.