Twenty Five

  (31)
  • Band   /   Hellendoorn
  • #Coverband #Entertainment #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Queen, Pearl Jam, Imagine Dragons, Guns 'n Roses, Kings of Leon, Guus Meeuwis, The Eagles, U2, Dire Straits, Johnny Cash, Foo Fighters, Robbie Williams, Bökkers, André Hazes jr., Muse
  • 38 geverifieerde boekingen

Indicatie €1000 - €1950

Stuur een persoonlijk bericht naar Twenty Five

Check beschikbaarheid
Twenty Five, Coverband, Entertainment, Rock 'n Roll band

Wij zijn TwentyFive coverband. Een band met veel passie en energie, wat vanaf het podium bij het publiek terecht komt. Sinds 2014 zijn wij actief op allerlei podia, theaters, kroegen, tentfeesten en festivals. De huidige formatie bestaat uit: Emma (Zang/Toetsen), Gerjan (Zang/Gitaar), Jochem (Basgitaar), Daniël (Lead gitaar), Tim (Drums).
Tijdens onze showtime nemen we jullie mee in een reis door de muziekwereld. Van de ‘golden oldies” tot en met nu, alles komt voorbij. Dit wordt gecombineerd met knallende medleys van verschillende genres. De formule tot het succes van jouw feest!

Ben je op zoek naar een avondvullend programma voor jouw feest/festival:
Neem dan contact met ons op en we laten snel van ons horen!

Check onze Instagram voor een leuke impressie :-) https://www.instagram.com/twentyfivecoverband/

Muziek

Hotel California

One

The Cave

Reviews

Door op 15/07/2024

Dank voor jullie deelname aan Doktersbosrock 2024. Jullie waren fantastisch! Jullie kregen het hele publiek mee met jullie knallende medley's en mooie meezingers, we hebben veel complimenten over Twenty Five gehad en zijn zelf ook nog lekker aan het nagenieten!

Door op 06/07/2024

"Wát een band!" is wat iedereen op ons festival zei tijdens en na het optreden van Twenty Five. Vanaf het begin van de set krijgt Twenty Five de sfeer erin en het publiek mee. In anderhalf uur tijd smijten ze de ene na de andere hit of klassieker de planken over.
Gedurende het gehele optreden spat het plezier en de energie ervan af. Ze creëren een opzwepende vibe waardoor niemand stil kan blijven staan.
Naast het feest maken is het kwalitatief ook steengoed. Getalenteerde muzikanten en professionele apparatuur. Al met al, TOP band!
Volgend jaar zeker weer!

Door op 27/06/2024

2 jaar terug was Twenty Five ook al bij ons te gast en toen hebben we ze maar meteen weer geboekt. Ook nu hebben ze er weer een super mooi feest van weten te maken! Veel knallende medley's die luidkeels meegezongen werden, mooi gitaarwerk en de zang van Emma was in het bijzonder mooi. Hopelijk weer tot volgend jaar!

Optredens van Twenty Five

Meer optredens

Contact

Twenty Five, Coverband, Entertainment, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gerjan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Twenty Five

Twenty Five is een band uit Hellendoorn. Twenty Five speelt muziek in de genres Coverband, Entertainment & Rock 'n Roll. Twenty Five heeft sinds de inschrijving op 17/09/2019 in totaal 38 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Twenty Five klinkt als: Queen, Pearl Jam, Imagine Dragons, Guns 'n Roses, Kings of Leon, Guus Meeuwis, The Eagles, U2, Dire Straits, Johnny Cash, Foo Fighters, Robbie Williams, Bökkers, André Hazes jr., Muse. Het repertoire van Twenty Five bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Twenty Five krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 31 reviews.

Twenty Five hanteert een richtprijs van €1000 - €1950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.