Twenty Five

  (26)
  • Band   /   Hellendoorn
  • #Coverband #Entertainment #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Queen, Pearl Jam, Imagine Dragons, Guns 'n Roses, Kings of Leon, Guus Meeuwis, The Eagles, U2, Dire Straits, Johnny Cash, Foo Fighters, Robbie Williams, Bökkers, André Hazes jr., Muse
  • 36 geverifieerde boekingen

Indicatie €1000 - €1950

Stuur een persoonlijk bericht naar Twenty Five

Check beschikbaarheid
Twenty Five, Coverband, Entertainment, Rock 'n Roll band

Wij zijn TwentyFive coverband. Een band met veel passie en energie, wat vanaf het podium bij het publiek terecht komt. Sinds 2014 zijn wij actief op allerlei podia, theaters, kroegen, tentfeesten en festivals. De huidige formatie bestaat uit: Emma (Zang/Toetsen), Gerjan (Zang/Gitaar), Jochem (Basgitaar), Daniël (Lead gitaar), Tim (Drums).
Tijdens onze showtime nemen we jullie mee in een reis door de muziekwereld. Van de ‘golden oldies” tot en met nu, alles komt voorbij. Dit wordt gecombineerd met knallende medleys van verschillende genres. De formule tot het succes van jouw feest!

Ben je op zoek naar een avondvullend programma voor jouw feest/festival:
Neem dan contact met ons op en we laten snel van ons horen!

Check onze Instagram voor een leuke impressie :-) https://www.instagram.com/twentyfivecoverband/

Muziek

Hotel California

One

The Cave

Reviews

Door op 07/11/2023

Super leuke band! Ondanks een moeilijk publiek kregen ze de boel toch aan de gang. Het enthousiasme spat van het podium af! Ondanks dat het niet echt een thuiswedstrijd voor hen was in het Brabantse, waren ze netjes op tijd! De 3 sets die ze bij ons gespeeld hebben, waren goed opgebouwd, een rustig begin met een knallend einde. Kortom, zeker een aanrader om te boeken voor je feest!

Door op 01/09/2023

Wat een feest hebben we weer gehad! Jammer dat het tijdens de eerste set begon te regenen, maar jullie hebben met name tijdens de tweede set de biergarten weer compleet op zijn kop gezet. Het was weer fantastisch!

Door op 01/08/2023

Lieve leden van de Twenty Five band, wat zijn jullie goed! Wat een feest hebben jullie ervan gemaakt! We hebben enorm genoten en krijgen heel veel enthousiaste reacties! Het was fantastisch! Enorm bedankt!!!

Optredens van Twenty Five

Meer optredens

Contact

Twenty Five, Coverband, Entertainment, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gerjan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Twenty Five

Twenty Five is een band uit Hellendoorn. Twenty Five speelt muziek in de genres Coverband, Entertainment & Rock 'n Roll. Twenty Five heeft sinds de inschrijving op 17/09/2019 in totaal 36 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Twenty Five klinkt als: Queen, Pearl Jam, Imagine Dragons, Guns 'n Roses, Kings of Leon, Guus Meeuwis, The Eagles, U2, Dire Straits, Johnny Cash, Foo Fighters, Robbie Williams, Bökkers, André Hazes jr., Muse. Het repertoire van Twenty Five bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Twenty Five krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 26 reviews.

Twenty Five hanteert een richtprijs van €1000 - €1950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.