TIMNA

  (7)

Indicatie €382 - €490

Stuur een persoonlijk bericht naar TIMNA

Check beschikbaarheid
TIMNA, Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Ik zing al mijn leven lang en daarbij begeleid ik mezelf op piano. Ruim tien jaar geleden ben ik afgestudeerd aan het conservatorium en inmiddels heb ik een vracht aan ervaring met het geven van optredens op allerlei gelegenheden en locaties door heel Nederland.
Ik kom dan ook graag jouw evenement een speciaal tintje geven door deze te voorzien van passende livemuziek!

Door de jaren heen heb ik een zeer uitgebreid repertoire opgebouwd, waardoor ik me moeiteloos aan kan passen aan allerlei verschillende soorten gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen, recepties, diners, borrels, doopdiensten, maar ook uitvaarten.
Speciale verzoeknummers zijn van harte welkom en studeer ik met liefde in. Ik ben in het bezit van mijn eigen elektrische piano met witte vleugelombouw en een compacte zanginstallatie, waardoor ik alles zelf in de hand heb en je je nergens druk over hoeft te maken. De muziek kan variëren van rustige nummers op de achtergrond tot de leukste covers die iedereen kent en mee kan zingen.

Muziek

TIMNA - Make You Feel My Love

TIMNA - Demo Uitvaarten (On...

TIMNA - I'm So Excited (met...

Reviews

Door op 06/10/2019

Timna heeft op onze bruiloft tijdens de ceremonie en receptie echt prachtig gespeeld en gezongen. Wij hebben het ervaren als een hele mooie en bijzondere toevoeging van onze prachtige dag. Ontvingen ook heel veel leuke reacties over het optreden van onze gasten. Heel erg bedankt en bevelen je zeker aan!

Door op 06/10/2019

Het was helemaal geweldig met Timna! Een geweldige vrouw die bijzonder mooi nummers kan laten horen, waarbij ze zelf de piano bespeelt! Iemand die helder en duidelijk is in communicatie. Alles was top en we hebben genoten! Timna heeft oa het openingsnummer gedaan op onze bruiloft, wat heel bijzonder is geweest! Tijdens de receptie hebben we ook enorm van haar genoten! Samengevat: geweldige vrouw met stem en muziekale begeleiding van de piano!!! Aanrader!!!!

Door op 24/09/2019

Wij zijn vol lof over het optreden van Timna! Het contact vooraf was erg prettig, ze dacht volop mee en stond overal voor open. De zang was super mooi en alle afspraken zijn perfect nagekomen. Iedereen is super enthousiast over haar optreden en het heeft onze bruiloft een hele fijne sfeer gegeven! Super bedankt Timna!

Contact

TIMNA, Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Timna

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over TIMNA

TIMNA is een solo-artiest uit Den Helder. TIMNA maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Pop & Akoestisch. TIMNA heeft sinds de inschrijving op 02/06/2017 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van TIMNA klinkt als: diversen. Het repertoire van TIMNA bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: TIMNA krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

TIMNA hanteert een richtprijs van €382 - €490 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.