The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands)

  (55)
  • Band   /   Kerkdriel / we spelen door heel Nederland en daarbuiten!
  • #Coverband #Rock #Hard Rock
  • Klinkt als Metallica, AC/DC, Rammstein, Guns 'n Roses, Limp Bizkit, RATM and more
  • 96 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1748

Stuur een persoonlijk bericht naar The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands)

Check beschikbaarheid
The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands) , Coverband, Rock, Hard Rock band

The Streets

Wie had in 2011 gedacht dat rockcoverband The Streets uit Kerkdriel ooit zoveel teweeg zou brengen bij zoveel mensen. De vier muzikanten zelf in ieder geval niet. Een coverband met een goede sound, een prima repertoire en een hoge gunfactor. Maar nu mag The Streets zich de beste coverband van de Benelux noemen. Dit alles ná het winnen van de finale van The Clash of the Coverband in Paradiso Amsterdam in 2017.

The Streets is een rockcoverband uit Kerkdriel. Niet de standaard classics maar nét die andere covers worden in een dampende liveshow op je afgevuurd. Covers en eigen interpretaties van oa Rammstein, Limp Bizkit, Metallica, Papa Roach, Muse, Korn, Faith no More, Motorhead, Rage Against the Machine en nog veel meer…

De band wordt gevormd door drummer Marcel Toonen en bassist Thomas van Wamel die een geoliede ritmemachine vormen en de dieselmotor van deze band zijn. Op zang is Stefan Chamboné de charismatische voorman die met zijn zangcapaciteiten en met zijn ruime bereik ieder nummer sterk neerzet en de zaal meeneemt in z’n eigen aanstekelijke plezier van het optreden. Op gitaar speelt wonderboy Jacco Bogers die met vlammende solo’s de kers op de taart vormt.

Rockcoverband The Streets, ontstaan in 2011, is een 4-mans formatie met een uitgesproken voorliefde voor rockmuziek. Met diverse achtergronden (o.a. soul, pop, metal, Nederlandstalig) en woonachtig in de regio Kerkdriel zijn de vier heren al jaren een begrip in de regio. Nadat vlak voor hun eerste optreden een naam bedacht was stonden ze amper een jaar later in het voorprogramma van de Dijk, rockte diverse cafés en pubs in Nederland en toerden door Duitsland, Zwitserland, Engeland, Schotland, Denemarken, Noorwegen en Zweden!

De band straalt energie, dynamiek en ongelooflijke plezier uit. In 2016 was de band klaar voor de volgende stap en zocht het avontuur in “The clash of the cover bands” wat uiteindelijk resulteerde in overtuigende overwinning tijdens alle voorrondes en tijdens de grande finale in Paradiso.

Enkele hoogtepunten:
- Publiekswinnaaar Grande Finale the clash of the coverband in PARADISO (8 juli 2017)
- Winnaar voorronde Oerrock Festival (finale Maart 2017)
- Single release: SEVEN NATION DREAMS
- Voorprogramma De Dijk (2014 & 2016)
- Tournee door Engeland en Schotland (2015)
- Tournee door Scandinavie (2018 & 2019)

----------------------------------

Jury Rapport: Clash of the cover bands 2016
Met volle overgave en ondersteund door een enthousiast publiek bracht 4-mans Rock coverband The Streets uit Kerkdriel een overtuigend optreden op zeer goed niveau. Ondanks de smalle bezetting werden nummers als o.a. Whole Lotta Love van Led Zeppelin, Enter Sandman van Metallica en Sweet 7 Army (mash up) van The White Stripes/Eurythmics dynamisch en zonder ‘gaten’ in de arrangementen neergezet. Met afsluiter Killing In The Name van Rage Against The Machine wist de band het publiek helemaal uit haar dak te spelen. Als vakjury-winnaar van deze voorronde staat The Streets in de finale van Regio Gelderland die op 17 april a.s. wordt gehouden in Groesbeek.

Jury Rapport Clash finale Oost NL
4-mans Rock coverband The Streets uit Kerkdriel wist een half uur show neer te zetten die het publiek en de vakjury van begin tot eind wist te pakken. Technisch sterke uitvoeringen van o.a. Another Brick In The Wall van Pink Floyd, Break Through van The Doors en Black van Pearl Jam werden gespeeld met optimale beleving en een sterke podiumperformance. De sterke interactie met het publiek bracht de band in de juiste flow en dat resulteerde in uiteindelijk een overtuigende overwinning bij de publieksstemmen. Als publiekswinnaar van deze finale staat The Streets dik verdiend bij de beste 18 bands van de Benelux die in twee BENELUX Semi-Finals mogen strijden om een plaats in de BENELUX Grand Finale in Poptempel PARADISO! Ook ontvangt de band een single met videoclip voor ‘The Clash Hitlijst’ die vanaf 15 april 2017 van start gaat en waarvan de wekelijkse top 5 gedurende 10 weken geplugged wordt bij alle landelijke en regionale radio-stations in Nederland en België.

Jury Rapport Oerrock Play Offs 2017
Enkele citaten uit het jury rapport van de Oerrock Play-Offs 2017
The Streets weten mij meteen te boeien en dat stopt eingelijk pas na het laatste nummer. Wat snel opvalt is het goede gitaargeluid, vrijwel perfect afgesteld bij elk nummer. Een goede mix qua nummers, contact met het publiek en gevoel voor show.
Wat een superband is dit! Volgens Gerard (Oerrock geluidstechnicus) meteen een goed afgestemd geluid! Hier zie en hoor je ook het grote voordeel van het in-ear spelen. En mooie uniforme kleding, setlijstje afgegeven aan de geluidsman… kortom professionele goede voorbereiding en set-up. Zo zien we het graag! Als je daarna ook nog eens met een goed repertoire superstrak speelt en zorgt voor de juiste interactie met het publiek, perfecte geluiden, dynamiek en een (zeldzaam) goede functionele ritmesectie
Hoe the Streets omgaat met het (zelf maken?) van backingtracks is bewonderingswaardig. Ze hebben als kleinste bezetting toch misschien wel de grootste muur van geluid, omdat ze goed hebben nagedacht welke lijnen er in de nummers missen, en hebben deze opgevangen door ze pre-recorded mee te laten lopen.

Jury Rapport BENELUX Semi-Finals The Clash of The Cover bands
Met 4-mans Rock coverband The Streets uit Kerkdriel stond de uiteindelijke winnaar van ‘The Clash of the Cover Bands Public’s Favourite Award’ op het prachtige podium van PARADISO. Met sterke bewerkingen van o.a. Last Resort van Papa Roach, Another Brick In The Wall van Pink Floyd en Break Stuff van Limp Bizkit wist de band een nipte meerderheid van de publieksstemmen binnen te spelen. Niet alleen muzikaal technisch zette The Streets een absolute top optreden neer, maar zeker ook grote complimenten voor de dynamische en energieke podiumpresentatie waarmee ze met schijnbaar het grootste gemak het publiek van begin tot eind weet te boeien. Naast de Award en de eeuwige roem wint The Streets ook een aantal optredens in de Benelux en volgt er een intensieve samenwerking om de band in de Benelux te promoten bij de betere podia en festivals.

De volledige rapporten zijn te vinden op de websites van The Clash of The Coverbands en van Oerrock.

Muziek

The Streets - Du Hast (lock...

Seven Nation Dreams

The Streets - Du Hast (lock...

Reviews

Door op 13/05/2024

Alles wat Jeannette hieronder over The Streets schrijft is geen woord aan gelogen!
Het was een fantastisch optreden op het 2e StoeteRock in Bergentheim.
Een hele uitdaging voor ons als organisatie om de 3e editie van StoeteRock, volgend jaar zaterdag 17 mei, te kunnen overtreffen. Hopelijk komen we enigszins in de buurt ervan.....ha,ha
Jong's nogmaals super bedankt, t'was TOP !
Groet'n Henk

Door op 21/01/2024

Fantastische! live band ,echt aan te bevelen,gaan zeker nog vaker bij ons geboekt worden.hebben zelf top kwaliteit licht en geluid mee, spelen retestrakke sets kortom waar voor je geld,de beste rockcoverband die wij in tijden gezien hebben!!!

Door op 06/07/2023

We hadden een besloten feest in een relatief kleine ruimte en met een divers publiek.
Ondanks wat zorgen (van vrouwlief) vooraf of het niet te hard was qua genre en geluid was alles perfect geregeld.
Bij het inspelen was het even schrikken want toch wel heel erg hard, maar eenmaal begonnen was het precies het feestje wat we verwachtte.
De muziek waar we van houden uitgevoerd door een enthousiaste band en ook nog voorzien van de nodige effecten.
Ook het betrekken van onze zoon van 11 bij een van zijn favoriete nummers werd erg gewaardeerd.

Veel enthousiaste reacties achteraf van vrienden en zelfs oma van 76 heeft genoten van de muziek (met oordopjes dat wel)

We hopen jullie dan ook zeker weer eens te zien spelen, wie weet op een ander feest van onszelf.

Groeten, Edwin en Manon

Optredens van The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands)

Meer optredens

Contact

The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands) , Coverband, Rock, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marcel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands)

The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands) is een band uit Kerkdriel / we spelen door heel Nederland en daarbuiten!. The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands) speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Hard Rock. The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands) heeft sinds de inschrijving op 08/10/2015 in totaal 96 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands) klinkt als: Metallica, AC/DC, Rammstein, Guns 'n Roses, Limp Bizkit, RATM and more. Het repertoire van The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands) krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 55 reviews.

The Streets (Winnaar Clash of the Coverbands) hanteert een richtprijs van €600 - €1748 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.