Skimming Water

  (2)

Indicatie €120 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Skimming Water

Check beschikbaarheid
Skimming Water, Singer-songwriter, Folk, Rock soloartist

Skimming Water is een indie-rock project opgericht in Amersfoort door de Italiaanse muzikant en componist Andrea Maddalena. Hij presenteert een eigen repertoire dat verschillende elementen verzamelt van Noord-Europese rock muziek met psychedelische invloeden en met een knipoog naar Italiaanse folk en Oude Muziek. Hij maakt hiervoor gebruik van de technische ondersteuning van een looper en vocal processor. Het resultaat is een verrassende, hypnotiserende muziekreis tussen akoestische klanken en technologie die verhaalt over introspectie en persoonlijke ervaringen. Op dit moment als one-man band live uitgevoerd.

Andrea Maddalena is een Italiaanse muzikant / componist uit Amersfoort. Na 5 jaar studie klassiek gitaar in Italië heeft hij verschillende rock muziekprojecten opgericht met radio airplay in de belangrijkste rock radiostations van Rome. In Nederland heeft hij in 2002 de folk band 'Senso Unico' en vervolgens in 2003 de band 'Brothers from Different Mother' (BFDM) mede opgericht. Met BFDM heeft hij twee albums uitgebracht, in Frankrijk opgetreden en bij verschillende radiozenders zoals bij Giel Beelen op 3FM , Radio 6, BNR Nieuwsradio en Radio 2 waar hun single 'Suavesito' nog steeds wordt gedraaid door Hans Schiffer. In Januari 2013 heeft hij met BFDM het '30 x 20 minuten' Festival, georganiseerd door Pinguinradio, gewonnen op het hoofdpodium van Paradiso. Vanaf 2015 is hij oprichter en leider van het indie-rock muziekproject 'Skimming Water'.

Muziek

As we are lying

"Dance of the ancient ones"...

Sister

Reviews

Door op 09/05/2017

Na overwegen mijn verjaardag wel of niet te vieren, heb ik Skimming Water (op zeer korte termijn) geboekt om een huiskamer concert te geven. Ik wilde geen koffie kaas verjaardag en dat is het absoluut niet geworden. Dit was een geweldig intiem huiskamer concert. Andrea vertelde soms over zijn liedjes en soms ook niet om juist in het nummer te worden meegenomen. Precies de juiste sfeer die ik zocht en mijn visite mee wilde geven. Heel erg bedankt hiervoor. Je bent een geweldig mens Andrea! Keep on going ;)

Door op 12/09/2016

Skimming Water kwam optreden op het Gigstarter café en speelde prachtige nummers. Verwacht een man op het podium die mede dankzij zijn geluidseffecten op zijn gitaar en stem je kan laten weg dromen met zijn muziek. Bedankt voor de mooie avond Andrea!

Contact

Skimming Water, Singer-songwriter, Folk, Rock soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Andrea

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Skimming Water

Skimming Water is een solo-artiest uit Amersfoort. Skimming Water maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Folk & Rock. Skimming Water heeft sinds de inschrijving op 07/05/2016 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Skimming Water klinkt als: Skimming Water. Het repertoire van Skimming Water bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Skimming Water krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Skimming Water hanteert een richtprijs van €120 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.