Rob Krot - Troubadour on Tour

  (3)
  • Soloartiest   /   Zwolle (geen reiskosten door heel Nederand)
  • #Pop #Allround #Entertainment
  • Klinkt als Boudewijn de Groot, Phil Collins, K3, Hazes
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €275 - €475

Stuur een persoonlijk bericht naar Rob Krot - Troubadour on Tour

Check beschikbaarheid
Rob Krot - Troubadour on Tour, Pop, Allround, Entertainment soloartist

Rob Krot - Troubadour on Tour
Ik zing mijn lied op feesten, in verzorgingshuizen, in raadzalen, bij openingen, voor personeel, bruiloften en verjaardagen.
Ik hou van zingen dus zing ik mijn liedjes altijd speciaal voor jou.Wat er nodig is aan live muziek voel ik heel goed aan.
Mijn muziek is nooit overheersend, altijd plezierig en op maat.Mooi verstrekt of zonder versterking loop ik rond in huiskamers, langs tafeltjes in restaurants en over het feestterrein.
Dit mag ik al vele jaren doen, meer dan 100 keer per jaar.
Ik zing van hart tot hart, voor oud en jong, op jouw bijzondere feest!

Muziek

Janneke - Rob Krot

Laat Gaan - Rob Krot (Live ...

Dans Cassandra Dans - Rob Krot

Reviews

Door op 08/03/2017

Rob heeft mijn vader op zijn 80e verjaardagsfeestje verrast met een optreden. En dat viel bij mijn vader en alle gasten in hele goede aarde. Ik had Rob gezegd welke muziek mijn vader mooi vindt, en veel van die liedjes heeft hij gespeeld. Wat het extra leuk maakte, waren de verzoekjes die de gasten konden indienen....er werd meegezongen en zelfs een dansje gemaakt. En behalve dat Rob helemaal de juiste toon weet te treffen, is hij ook een vrolijke verschijning in een kleurige outfit! Voor herhaling vatbaar, ook voor jongere generaties trouwens!

Door op 07/03/2017

Het optreden van troubadour Rob Krot op het verjaardagsfeest van mijn zus was echt super leuk. Hij was ruim op tijd en erg goed voorbereid. Van te voren had hij gevraagd welke liedjes ze graag zou willen horen en hij speelde deze ook ! Hij had ook nog een lied speciaal voor haar.
Er was een groep met een verstandelijke beperking waaronder ook zus. Hij ging erg leuk met deze mensen om en wist ook deze groep goed te bereiken. Kortom: het was voor iedereen een erg leuk feest. Ook de gasten waren erg positief over Rob. Een aanrader!

Door op 20/02/2017

Heerlijke muziek exact afgestemd op de jarige en de sfeer! Iedereen vond het fantastisch en is nu nog aan het nagenieten! Rob Krot: een aanrader.

Optredens van Rob Krot - Troubadour on Tour

Meer optredens

Contact

Rob Krot - Troubadour on Tour, Pop, Allround, Entertainment soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rob Krot - Troubadour on Tour

Rob Krot - Troubadour on Tour is een solo-artiest uit Zwolle (geen reiskosten door heel Nederand). Rob Krot - Troubadour on Tour maakt vooral muziek in de genres Pop, Allround & Entertainment. Rob Krot - Troubadour on Tour heeft sinds de inschrijving op 14/02/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rob Krot - Troubadour on Tour klinkt als: Boudewijn de Groot, Phil Collins, K3, Hazes. Het repertoire van Rob Krot - Troubadour on Tour bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Rob Krot - Troubadour on Tour krijgt 4.2 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Rob Krot - Troubadour on Tour hanteert een richtprijs van €275 - €475 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.