NEWJAMM

  (3)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Latin #Pop
  • Klinkt als Latin/Pop
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €1150 - €1950

Stuur een persoonlijk bericht naar NEWJAMM

Check beschikbaarheid
NEWJAMM, Latin, Pop band

Wie zijn NEWJAMM en waarom moet jij ze boeken?
De allround band NEWJAMM komt uit Rotterdam en is sinds 2018 officieel opgericht. De bandleden, bestaande uit 5 getalenteerde muzikanten, delen dezelfde passie en voelen zich meer als één familie. Zij hebben hun jarenlange opgedane ervaring, kennis en creativiteit met elkaar gedeeld en zijn hierdoor in staat om de perfecte muziek mix te creëren. Het is een graag geziene band op verschillende feesten? Van intieme huispartijen, verjaardagsfeesten en bruiloften tot grote evenementen als bedrijfsfeesten en festivals, géén podia is voor hun te gek. Grote formatie of toch wat kleiner, niks is dus ondenkbaar.

Door hun positieve energie kom je al heel snel in een Caribische Vibe. Zij zullen je meenemen naar de tropen en brengen je ook weer terug. Het repertoire bestaande uit: o.a. Reggae, Salsa, Merengue, Bachata, Soca, Dance, Soul, POP, R&B en Nederlandstalig zal de temperatuur doen stijgen.
Zij onderscheiden zich door hun flexibiliteit. Repertoire aanpassen aan de wensen van de gasten, ervaren zij als een uitdaging! Wil jij van je feest een echte belevenis maken, waarbij allround muziek gewenst is, dan is NEWJAMM jouw band.

Tot ziens, Tot NEWJAMM

Muziek

Kom je effe bij mij - NEWJAMM

Honesty - NEWJAMM

24k Magic - NEWJAMM Live

Reviews

Door op 11/10/2021

Super gespeeld, super performance, music from de 80, 90, salsa, reaggea, bachata, reggeaton, Surinaams, Antilliaans, Nederlands. Top.
NEW JAM, see you next time.

Door op 11/07/2020

Contact verliep super goed. De gemaakte afspraken verliepen ook goed, werd zelf langer gespeeld vanwege de gezelligheid. De gasten waren zeer enthousiast en wij hebben genoten van Newjamm. De band maakt hun promotie zeker waar.

Door op 29/06/2020

Bedankt voor het optreden NEWJAMM! Wij hebben genoten van jullie muzikale vermaak hopelijk tot snel!

Groetjes Greta

Contact

NEWJAMM, Latin, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jadon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over NEWJAMM

NEWJAMM is een band uit Rotterdam. NEWJAMM speelt muziek in de genres Latin & Pop. NEWJAMM heeft sinds de inschrijving op 27/09/2019 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van NEWJAMM klinkt als: Latin/Pop. Het repertoire van NEWJAMM bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: NEWJAMM krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

NEWJAMM hanteert een richtprijs van €1150 - €1950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.