Naomi Vischer

  (3)
  • Soloartiest   /   Druten
  • #Pop #Soul #Allround
  • Klinkt als Adele, Alicia Keys, Sara Bareilles, uniek!
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €375

Stuur een persoonlijk bericht naar Naomi Vischer

Check beschikbaarheid
Naomi Vischer, Pop, Soul, Allround soloartist

Ik ben Naomi Vischer, een 29-jarige ceremoniezangeres woonachtig in het Land van Maas en Waal. De afgelopen 15 jaar heb ik mijn zangkunsten mogen ontwikkelen in diverse formaties. Ik heb gezongen in verschillende bands die voornamelijk pop, funk, soul, disco en latin muziek coverden. Sinds een paar jaar zing ik ook mee in het gospelkoor 'Passion Gospel Choir', geörienteerd op televisieproducties, zoals de Passion, Stralend Kerstfeest, The Big Show en Scrooge. Ook daarmee kom ik de meest toffe plekken en maak ik er graag samen met elkaar een feestje van!

Met de nodige ervaring timmer ik als solist aan de weg en zing ik op ceremonies zoals bruiloften en andere partijen. De nummers die ik zing variëren vanuit mijn eigen repertoire tot aan de leukste verzoekjes. Like a star, Perfect, Gravity, If I ain't got you, Isn't she lovely en You are the reason zijn een aantal van die titels die ik graag zing voor jullie.
Daarnaast is mijn repertoire nog zoveel uitgebreider en zing ik de grootste hits van vroeger tot nu en kan ik ook hier en daar een Nederlandstalig of Latin-nummer zingen. Ik werk samen met verschillende muzikanten waardoor ik een breed aanbod heb, geheel aansluitend bij jouw gelegenheid!

Je kunt mij vinden via instagram onder de naam naomivischermusic, maar voor een echte impressie van wie ik ben en wat ik voor jullie kan betekenen, zou ik graag contact met je opnemen! Kijk ook eens op mijn website www.naomivischer.nl voor meer informatie.

Muziek

SNIPPET Cover Soldier on - ...

SNIPPET Cover Ken je mij - ...

SNIPPET Cover Can't take my...

Reviews

Door op 10/03/2023

'Wat een fantastisch optreden heeft Naomi afgelopen weekend op ons feest gegeven! Ze denkt mee, komt met voorstellen, stemt af en maakt er een feestje van. Echte aanrader!'

Door op 05/02/2023

Naomi heeft in juni 2022 tijdens onze trouwcerenomie in Italië drie nummers gezongen. Eigenlijk kunnen we niet met woorden beschrijven hoe prachtig het was… Als iemand zó mooi en live voor je zingt komt dat echt heel erg binnen. We hebben dan ook behoorlijk wat tranen gelaten en als we haar optreden terugkijken worden we weer emotioneel :). De nummers hebben we zelf uitgekozen en Naomi heeft daar haar eigen draai aan gegeven. We hebben er expres voor gekozen om van tevoren geen stukjes te willen horen, want we hadden alle vertrouwen in Naomi. En dat heeft goed uitgewerkt, want wat waren we verrast! Niet alleen wij, maar ook onze gasten, waarvan het merendeel van niets wist. Als we het over mochten doen, zouden we Naomi zonder twijfel weer vragen. Wat een topzangeres! Naomi, nogmaals dank je wel :)

Door op 19/01/2023

Naomi is een fantastische zangeres! Ze heeft alle nummers met de juiste energie gespeeld, waardoor zowel de kleine liedjes als de feestnummers geweldig goed tot hun recht kwamen. Door haar enthousiasme kreeg ze iedereen staand en aan het dansen :)
Alle afspraken zijn goed nagekomen en we zullen in de toekomst zeker weer aan haar denken bij een muzikaal event.

Optredens van Naomi Vischer

Contact

Naomi Vischer, Pop, Soul, Allround soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Naomi

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Naomi Vischer

Naomi Vischer is een solo-artiest uit Druten. Naomi Vischer maakt vooral muziek in de genres Pop, Soul & Allround. Naomi Vischer heeft sinds de inschrijving op 12/11/2022 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Naomi Vischer klinkt als: Adele, Alicia Keys, Sara Bareilles, uniek!. Het repertoire van Naomi Vischer bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Naomi Vischer krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Naomi Vischer hanteert een richtprijs van €375 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.