Matching Socks

Indicatie €500 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Matching Socks

Check beschikbaarheid
Matching Socks, Akoestisch, Pop, Easy Listening band

Ooit begonnen als gezellig zang- en gitaarduo in cafés en op kleine podia, zijn Mariska (zang, gitaar) en Thijs (gitaar, zang) onder de naam Matching Socks doorgegaan met toevoeging van contrabassist Chris (sinds 2014) en percussionniste Jacq (sinds 2016). Inmiddels is Matching Socks uitgegroeid tot de perfecte band voor alles van bruiloftsfeest tot zomerfestival. Met akoestische arrangementen, meerstemmige zang, creatieve baslijntjes, een cajón en een keur aan inventief trommelgerei creëren ze een sfeervolle muzikale omlijsting voor elke gelegenheid.

Matching Socks speelt semi-akoestische covers van je favoriete hits, met nu en dan een guilty pleasure. Van Nancy Sinatra tot Robbie Williams, van K's Choice tot Kygo, van The Carpenters tot Meghan Trainor, maar dan vers uit de sokkenla. Meestal easy-listening maar soms...

Muziek

Ode to Burlington

Live op Plug&Play @De Vorstin

Reviews

Boek Matching Socks en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Matching Socks, Akoestisch, Pop, Easy Listening band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Thijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Matching Socks

Matching Socks is een band uit Hilversum/Utrecht. Matching Socks speelt muziek in de genres Akoestisch, Pop & Easy Listening. Matching Socks heeft sinds de inschrijving op 16/07/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Matching Socks klinkt als: Van K's Choice tot Room Eleven. Het repertoire van Matching Socks bestaat uit alleen covers.

Matching Socks hanteert een richtprijs van €500 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.