Lizzy V & Band

  (6)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Pop #Singer-songwriter #Americana
  • Klinkt als Authentiek, Eigen en vrolijk. Als Gigstarter Artiest van het Jaar 2015, Als BAX Music Most Talented, Als Pop/Country, Vaak aangeduid als Ilse de Lange. Naast 5 mans bandformatie ook Solo, Duo en Trio formatie optredens.
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Lizzy V & Band

Check beschikbaarheid
Lizzy V & Band, Pop, Singer-songwriter, Americana band

GIGSTARTER ARTIEST VAN HET JAAR.
Bekijk svp het solo profiel van Lizzy V omdat die wel actueel is met haar solo en band optredens in o.a. heel Nederland, Los Angeles, Ibiza, Nashville, Belgie en Italie.
LizzyV is een jonge Singer/Songwriter. Gevoel overbrengen, of dit nou blij, geïnspireerd of verdrietig is, is waar Lizzy voor staat.
Lees svp de bijzondere reviews die ze heeft ontvangen! Ze is op haar dertiende begonnen met songs schrijven en heeft al mooie optredens en samenwerkingen op haar naam staan. Zo speelde ze het voorprogramma van Dotan voorafgaand aan zijn “Home” tour, staat ze regelmatig op het podium met de finalisten van “De Beste Singer Songwriter 2014”, Speelt ze ieder jaar in Los Angeles op het prestigeuze The NAMM Show; Treedt ze regelmatig op met Jennifer Ewbanken zat ze in de studio met Jan Rooymans (Toetsenist Golden Earring) en Emanuel Platino ( Bassist Waylon).

Muziek

Lizzy V - Bouncing Ball

Lizzy V - Losing You

Lizzy V - Faces

Foto's

Reviews

Door op 07/08/2017

Lizzy heeft een waanzinnige stem. Die gaat het nog ver schoppen. Goede bandleden. Toffe show/Hoofdact.

Door op 06/08/2017

Lizzy in februari al zien optreden, zo goed en zo blij dat wij nu regelmatig gaan boeken! Professioneel en gewoon een leuk mens. Dank!

Door op 10/09/2016

Allereerst heb ik Lizzy V zelf aan de telefoon gehad en later werd ik teruggebeld door haar manager over mogelijkheden. Alle contact duidelijk en goed verlopen. Lizzy V is een bescheiden meisje en zal nooit zelf zeggen dat haar stem geweldig is. De kwaliteiten die ze heeft om tegelijkertijd de gitaar mooie tonen te geven, (is niet zomaar tokkelen) zijn uniek in combinatiemet zang.

Het feest (+/- 50 pers.) Was dankzij Lizzy V swingend tot zelfs stijldansen aan toe, wat nog nooit gebeurd was binnen de vriendenkring.

Lizzy V en de (arkoestische) band zijn mensen die zich overal op hun plaats voelen. Zowel op de achtergrond alsook hoofdoptreden.

Al met al zeer geslaagd en alle verwachtingen te boven gegaan.

Optredens van Lizzy V & Band

Meer optredens

Contact

Lizzy V & Band, Pop, Singer-songwriter, Americana band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lisanne

Gigstarter over Lizzy V & Band

Lizzy V & Band is een band uit Rotterdam. Lizzy V & Band speelt muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Americana. Lizzy V & Band heeft sinds de inschrijving op 23/11/2015 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lizzy V & Band klinkt als: Authentiek, Eigen en vrolijk. Als Gigstarter Artiest van het Jaar 2015, Als BAX Music Most Talented, Als Pop/Country, Vaak aangeduid als Ilse de Lange. Naast 5 mans bandformatie ook Solo, Duo en Trio formatie optredens.. Het repertoire van Lizzy V & Band bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lizzy V & Band krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Lizzy V & Band hanteert een richtprijs van €600 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.