Lizzy & Oscar

  (13)
  • Band   /   Nijmegen
  • #Akoestisch #Pop #Romantiek
  • Klinkt als The Everly Brothers, Simon & Garfunkel, First Aid Kit
  • 22 geverifieerde boekingen

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Lizzy & Oscar

Check beschikbaarheid
Lizzy & Oscar, Akoestisch, Pop, Romantiek band

Lizzy en Oscar zingen tweestemmig Engelstalige nummers, van energiek tot ingetogen. Het duo begeleidt zich daarbij op akoestische gitaar en basukelele.

Muziek

One stich at a time

Yeah yeah

Linger

Foto's

Reviews

Door op 25/09/2023

perfect stel ,muziek zuiver en goed in balans ,prima muziekkanten om op een klein feest partijtje bij je te hebben ,was zeer geslaagd .

Door op 11/09/2023

Voor een last minute cadeau had ik een oproep geplaatst op Gigstarter. Als snel werd gereageerd door Lizzy en Oscar. In eerste instantie was ik op zoek naar iets meer swingend maar door een selectie te maken in het bestaande repertoire bleek dit het perfecte cadeau en aanvulling op het 40-ste verjaardagsfeestje van mijn man! Ideaal was dat ook alle apparatuur verzorgd werd. We hebben veel complimenten gekregen over de kwaliteit van de muziek. Dank!

Door op 14/06/2023

Op 2 juni verzorgden Lizzy en Oscar voor de tweede maal een optreden op onze camping. Voor een zéér gemêleerd publiek brachten zij hun prachtige tweestemmige liedjes ten gehore. Van mooie uptempo liedjes tot liedjes die het publiek zo stil kregen dat je een speld kon horen vallen. Na afloop waren en uitsluitend zeer positieve reacties te horen en er werd nu al veel gevraagd of we ze voor volgend jaar weer kunnen gaan boeken. Dat gaan we zeker doen!

Contact

Lizzy & Oscar, Akoestisch, Pop, Romantiek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Oscar

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lizzy & Oscar

Lizzy & Oscar is een band uit Nijmegen. Lizzy & Oscar speelt muziek in de genres Akoestisch, Pop & Romantiek. Lizzy & Oscar heeft sinds de inschrijving op 23/11/2021 in totaal 22 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lizzy & Oscar klinkt als: The Everly Brothers, Simon & Garfunkel, First Aid Kit . Het repertoire van Lizzy & Oscar bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Lizzy & Oscar krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 13 reviews.

Lizzy & Oscar hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.