Lidewei Philips

  (5)
  • Soloartiest   /   Vogelwaarde
  • #Folk #Wereldmuziek #Klassiek
  • Klinkt als loreena mckennitt, cecile corbel, lavinia meijer
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar Lidewei Philips

Check beschikbaarheid
Lidewei Philips, Folk, Wereldmuziek, Klassiek soloartist

Ik ben een Belgische harpiste, afgestudeerd aan het Lemmensinstituut te Leuven, waar ik een klassieke opleiding volgde. Tegenwoordig speel ik naast het klassieke genre ook veel Keltische en folkmuziek. Indien gewenst combineer ik het harpspel met zang.

Muziek

Ride on

The Waves (eigen compositie)

I am of Ireland (eigen comp...

Reviews

Door op 06/06/2022

Lidewei was onze harpiste op de bruiloft. Toen ze wist dat ons thema roze was heeft ze zelfs nog een roze jurk gekocht. Ze doet er alles aan om de klant tevreden te maken en haar optreden was ook geweldig. We hebben er heel erg van genoten en raden haar aan iedereen aan!

Door op 29/10/2021

Lidewei heeft de muzikale omlijsting verzorgd op onze bruiloft tijdens de ceremonie en achtergrondmuziek bij de taart en toast. Haar opluistering maakte de sfeer! Ook van onze gasten kregen we terug dat ze erg hebben genoten van haar harpspel begeleid met mooie zang. Ook het contact voor, tijdens en na de bruiloft was super. Ze reageert snel, denkt mee en is erg betrokken. Kortom, we bevelen haar warm aan.

Door op 23/12/2019

wij hadden en kerstdiner Lidewei paste perfect binnen ons plaatje daar kwam zij als een engeltje met lange blonde haren die prachtig harp speelde en daarbij ook nog erg mooi zong. wij waren erg blij dat zij bij ons wilde optreden.

Contact

Lidewei Philips, Folk, Wereldmuziek, Klassiek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lidewei

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lidewei Philips

Lidewei Philips is een solo-artiest uit Vogelwaarde. Lidewei Philips maakt vooral muziek in de genres Folk, Wereldmuziek & Klassiek. Lidewei Philips heeft sinds de inschrijving op 29/09/2017 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lidewei Philips klinkt als: loreena mckennitt, cecile corbel, lavinia meijer. Het repertoire van Lidewei Philips bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lidewei Philips krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Lidewei Philips hanteert een richtprijs van €250 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.