Lemon

  (16)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Indie Rock #Pop #Britpop
  • Klinkt als Stone Roses, The Kooks, Talking Heads, Kasabian, Primal Scream, Kula Shaker, Rolling Stones, Happy Mondays, The Charlatans
  • 16 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Lemon

Check beschikbaarheid
Lemon, Indie Rock, Pop, Britpop band

Lemon heeft een ijzersterke live-reputatie. Hun funky alternative rock (a.k.a. Nedchester) zette het publiek al op vele podia en festivals in beweging. De band was o.a. support act voor Primal Scream, The Charlatans en de legendarische Stereo MC's uit Londen. In 2020 verscheen Lemon's vijfde album dat net als alle voorgangers enthousiast werd ontvangen. In 2021 en 2022 bracht Lemon meerdere singles uit met daarop gastzangeres Cath Coffey van Stereo MC's. Ze verzamelden super enthousiaste reviews in de UK, US etc. Check de links naar de artikelen op deze pagina, onder 'In de media'.

Muziek

Tribute To Madchester

It's Alright To Mess Up

Love Can Take You Places

Reviews

Door op 18/06/2023

Wat waren deze mannen een mooie toevoeging van de avond, contact was erg fijn en niet te moeilijk, ondanks vanuit ons iets onverwachts waren deze mannen erg flexibel. Zeer genoten en een leuke mix van hun eigen muziek prima te combineren met een coverband.

Door op 16/05/2023

Het was weer een geweldig optreden. Enthousiaste gasten. Organisatie en contact verloopt ook soepel. Ga ze zeker weer boeken!

Door op 01/05/2023

Prima lui! Alle afspraken nagekomen!

Optredens van Lemon

Meer optredens

Contact

Lemon, Indie Rock, Pop, Britpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ralf

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lemon

Lemon is een band uit Amsterdam. Lemon speelt muziek in de genres Indie Rock, Pop & Britpop. Lemon heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lemon klinkt als: Stone Roses, The Kooks, Talking Heads, Kasabian, Primal Scream, Kula Shaker, Rolling Stones, Happy Mondays, The Charlatans. Het repertoire van Lemon bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lemon krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 16 reviews.

Lemon hanteert een richtprijs van €250 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.