Lemon

  (12)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Indie Rock #Pop #Britpop
  • Klinkt als Stone Roses, The Kooks, Talking Heads, Kasabian, Primal Scream, Kula Shaker, Rolling Stones, Happy Mondays, The Charlatans
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Lemon

Check beschikbaarheid
Lemon, Indie Rock, Pop, Britpop band

Lemon heeft een ijzersterke live-reputatie. Hun funky alternative rock (a.k.a. Nedchester) zette het publiek al op vele podia en festivals in beweging. De band was o.a. support act voor Primal Scream, The Charlatans en Stereo MC's. Vorig jaar verscheen Lemon's vijfde album dat net als alle voorgangers (allen 4 sterren reviews) enthousiast werd ontvangen. Mei 2021 bracht Lemon een tweede single uit met daarop gastzangeres Cath Coffey van de legendarische Stereo MC's uit Londen. De release verzamelde - net als de eerste - super enthousiaste reviews in de UK, US etc. Check de links naar de artikelen op deze pagina, onder 'In de media'.

Muziek

Tribute To Madchester

It's Alright To Mess Up

Personal Revolution

Foto's

Reviews

Door op 15/10/2019

Lemon was een fantastische band! prijs kwaliteitverhouding is het het zeker waard. Technisch klopte het helemaal. de bandleden zelf zijn vriendelijk en hadden ook tijdens het optreden zichtbaar plezier in het spelen.

De band viel in zeer goede smaak bij onze leden (surfclub) In het begin stond het geluid een beetje hard maar dit hebben we gezamenlijk bijgesteld tot een hoorbaar volume.

Wij zouden Lemon aanraden aan iedereen die een avond gevuld met muziek wil welke dansbaar/springbaar is maar tevens ook heerlijk aanvult tijdens het slap ouwehoeren. :)

Groetjes de Katwijkse Branding Soerfclub

Door op 13/09/2019

Wat een vriendelijke mannen! Contact was goed en ze voelen goed hun doelgroep aan. Alle voetjes gingen als beloofd van de vloer. Echte vaklui. ;)

Door op 09/06/2019

Spelen strak lekker britse rock. Goed georganiseerde band, maar zijn ook flexibel in planning. Gezellige mensen.

Optredens van Lemon

Meer optredens

Contact

Lemon, Indie Rock, Pop, Britpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ralf

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lemon

Lemon is een band uit Amsterdam. Lemon speelt muziek in de genres Indie Rock, Pop & Britpop. Lemon heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lemon klinkt als: Stone Roses, The Kooks, Talking Heads, Kasabian, Primal Scream, Kula Shaker, Rolling Stones, Happy Mondays, The Charlatans. Het repertoire van Lemon bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lemon krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

Lemon hanteert een richtprijs van €200 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.