Lemon

  (17)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Indie Rock #Pop #Funk
  • Klinkt als Stone Roses, The Kooks, Talking Heads, Kasabian, Primal Scream, Kula Shaker, Rolling Stones, Happy Mondays, The Charlatans
  • 17 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Lemon

Check beschikbaarheid
Lemon, Indie Rock, Pop, Funk band

Lemon heeft een ijzersterke live-reputatie. Muziekjournalisten omschrijven hun sound als soul rock, shoegaze dance pop, indie funk, neo Madchester en ..., the future of indie music. De band zette het publiek op vele podia en festivals in beweging en was o.a. support act voor Primal Scream, The Charlatans en de legendarische Stereo MC's uit Londen. Eind 2023 bracht het Londense indie platenlabel The Animal Farm een eerste single van ze uit. In 2024 verschijnen er nog drie. Eerder bracht Lemon meerdere singles uit met gastzangeres Cath Coffey van Stereo MC's. Ze verzamelden super enthousiaste reviews in de UK, US etc. Check de links naar de artikelen op deze pagina, onder 'In de media'.

Muziek

Tribute To Madchester

It's Alright To Mess Up

Love Can Take You Places

Reviews

Door op 18/06/2024

8 juni 2024 opgetreden is Muziekcafé De Paap.
Topmuzikanten, enthousiast, goede interactie met het publiek, goed gekozen repertoire.
Met hun ervaring en enthousiasme weten ze een sfeer te creëren, waarbij de voetjes van het publiek gegarandeerd van de vloer loskomen.

Door op 18/06/2023

Wat waren deze mannen een mooie toevoeging van de avond, contact was erg fijn en niet te moeilijk, ondanks vanuit ons iets onverwachts waren deze mannen erg flexibel. Zeer genoten en een leuke mix van hun eigen muziek prima te combineren met een coverband.

Door op 16/05/2023

Het was weer een geweldig optreden. Enthousiaste gasten. Organisatie en contact verloopt ook soepel. Ga ze zeker weer boeken!

Optredens van Lemon

Meer optredens

Contact

Lemon, Indie Rock, Pop, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ralf

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lemon

Lemon is een band uit Amsterdam. Lemon speelt muziek in de genres Indie Rock, Pop & Funk. Lemon heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 17 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lemon klinkt als: Stone Roses, The Kooks, Talking Heads, Kasabian, Primal Scream, Kula Shaker, Rolling Stones, Happy Mondays, The Charlatans. Het repertoire van Lemon bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lemon krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 17 reviews.

Lemon hanteert een richtprijs van €250 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.