Lars Koehoorn

  (15)

Indicatie €200 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Lars Koehoorn

Check beschikbaarheid
Lars Koehoorn, Akoestisch, Pop, Singer-songwriter soloartist

Lars Koehoorn (1997) is een jong aanstormend popartiest uit het Groningse Winschoten met een diepe karakteristieke heldere stem. Met zijn looppedal creëert hij als het ware een one-man-band waarmee hij mooie nummers schrijft en ook de meest bijzondere covers creëert.

Lars Koehoorn is onder andere bekend van Radio 538, Radio 2 en 3FM. Met 'Home' en 'Bring It on' vergaart hij nationale bekendheid.

Natuurlijk komen deze songs ook voorbij in zijn 'Loopshows', waarin hij, zelfs in zijn eentje met zijn gitaar, ieders aandacht pakt en niet meer loslaat.

Muziek

Bring It On

Home

Help Me Out

Foto's

Reviews

Door op 15/08/2017

Leuk en relaxed optreden van Lars

Door op 15/08/2017

Leuke jonge gast, super flexibele inzet en erg toegankelijk. Kampvuuroptreden gedaan met hem, waarbij hij leuke covers zingt van deze tijd. Voelt zich snel thuis en neemt het publiek op actieve wijze mee in zijn optreden. Aanrader!

Door op 05/08/2017

geweldig, gasten hebben genoten, jammer van het weer maar gewoon binnen verder. velen hebben het optreden als geweldig aangemerkt, mooie stem fijne muziek prima zanger. komt zeker nog eens weer.

Optredens van Lars Koehoorn

Meer optredens

Contact

Lars Koehoorn, Akoestisch, Pop, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lars

Gigstarter over Lars Koehoorn

Lars Koehoorn is een solo-artiest uit Winschoten. Lars Koehoorn maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Pop & Singer-songwriter. Lars Koehoorn heeft sinds de inschrijving op 11/01/2016 in totaal 35 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lars Koehoorn klinkt als: Ed Sheeran, John Denver, James Bay, Douwe Bob. Het repertoire van Lars Koehoorn bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lars Koehoorn krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 15 reviews.

Lars Koehoorn hanteert een richtprijs van €200 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.