KarNac

  (6)
  • Band   /   Heerenveen / Steenwijk (en speelt door heel Europa)
  • #Allround #Pop #Coverband
  • Klinkt als U2, KarNac, Bruce Springsteen, CCR, Bon Jovi, Bryan Adams, Bee Gees, Pop, Eagels, Classic Rock, BritPop
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €750 - €1750

Stuur een persoonlijk bericht naar KarNac

Check beschikbaarheid
KarNac, Allround, Pop, Coverband band

KarNac speelt Pop & Classic rock muziek uit de jaren 70/80/90/00. KarNac heeft eveneens een groot repertoire met eigen geschreven muziek welke naadloos in hun covers passen als bijvoorbeeld: 'AnyOne's Son, Going to run, Rough Seas, The First Time, You are my love, Do IT en Dreamer'. Naast hun eigen muziek speelt KarNac bekende covers van Bruce Springsteen, CCR, Bee Gees, Bryan Adams tot en met U2. Alle muziek die KarNac speelt is Live en mede beïnvloed op KarNac's eigen sound en twist!

KarNac is veelal op de buitenlandse radio te horen. Denk aan Zoneradio (zuid-Afrika), ITNS & IndieCast Network (US). In Nederland komt KarNac op events, in de grotere café's en op particuliere -/ bedrijfsfeesten. Dit onder het motto: "U zegt maar waar en wanneer. Wij gaan knallen op jouw feest!

We hebben voor de meeste optredens onze eigen geluidsapparatuur beschikbaar (150+ personen).
Een nog grotere locatie / podium? Geen enkel probleem. We hebben voldoende contacten om een volledige show neer te zetten.

Groeten,
KarNac

Muziek

AnyOne's Son

Nights to Remember

Going to Run

Reviews

Door op 05/06/2022

Heel prettig, ongedwongen, maar wel snel helder en duidelijk in het contact vooraf. Ik had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. En dat bleek ook meer dan uit te komen, Fijne band, heerlijk gedanst en in voor spontaan samenspelen met 1 van de gasten. Precies wat je wenst voor een gezellig feest.

Door op 04/09/2021

Goede muziek en maken er een feest van

Door op 10/03/2019

Contact was prima verlopen en ze waren al ruim op tijd om op te bouwen.
Helaas een rustige avond maar dat lag absoluut niet aan de mannen van karnac want de muziek was perfect ik boek ze snel weer

Contact

KarNac, Allround, Pop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Herrien

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over KarNac

KarNac is een band uit Heerenveen / Steenwijk (en speelt door heel Europa). KarNac speelt muziek in de genres Allround, Pop & Coverband. KarNac heeft sinds de inschrijving op 09/04/2017 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van KarNac klinkt als: U2, KarNac, Bruce Springsteen, CCR, Bon Jovi, Bryan Adams, Bee Gees, Pop, Eagels, Classic Rock, BritPop. Het repertoire van KarNac bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: KarNac krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

KarNac hanteert een richtprijs van €750 - €1750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.