Joint Adventure

  (48)
  • Band   /   Borculo
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Tina Turner, Bon Jovi, Anouk, AC/DC, Queen, Normaal, CCR, Johnny Cash
  • 98 geverifieerde boekingen

Indicatie €1000 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Joint Adventure

Check beschikbaarheid
Joint Adventure, Coverband, Rock, Pop band

Joint Adventure is een coverband die je niet kunt missen: met een energieke frontlady en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vier muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt niet uit. Rockende gitaren, meezingers, feestmuziek, mooie ballads, gespeeld op geheel eigen en soms verrassende wijze, dat typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: having a good time!

De band heeft een breed repertoire dat publiek van alle leeftijdscategorieën aanspreekt: classic rock, rock, pop, country en zelfs een paar lekker blues nummers. Iedereen komt aan z’n trekken bij een optreden van Joint Adventure. Volop dansbare nummers, of nummers om ouderwets mee te zingen, of ballads om elkaar eens lekker vast te pakken en te schuifelen, alles is mogelijk.

De band bestaat uit vier enthousiaste muzikanten. De mannen op bas, drum en gitaar en een zangeres die naast de leadzang ook nog eens akoestisch en elektrische gitaar voor haar rekening neemt. En als je nog nooit een zangeres helemaal los hebt horen gaan op de lekkerste rocknummers van bijvoorbeeld Queen of AC/DC, dan is dit je kans. Er is geen genre die onze dame niet aan kan.

Dus zoek je een allround coverband die een avond volspeelt met herkenbare muziek, met soms verrassend gekozen nummers, maar altijd zorgt voor een mooi feest, dan is Joint Adventure de band die jouw evenement tot een succes maakt.

Muziek

Love for sale

Folsom prison

Highway to hell

Foto's

Reviews

Door op 07/02/2024

Het contact verliep heel soepel! zelf hadden ze alle spullen al bij zich en het opbouwen verliep daarom ook erg soepel. Daarna hebben ze twee uur lang een super optreden gegeven het hele publiek genoot ervan :)

Door op 07/01/2024

Wij hebben genoten van een geweldig huwelijksfeest met super muziek van Joint Adventure. Van veel gasten kregen we ook complimenten over 'onze' band en deze geven we graag door.
Ons opkomstnummer werd live gespeeld, dit was een erg leuke verrassing voor ons. Niks dan lovende woorden. 10/10!

Door op 17/12/2023

We zijn heel erg tevreden over Joint adventure, deze leuke band maakte er echt een fantastisch feest van gisteren tijdens ons 12,5 jarige huwelijk, echt een absolute aanrader; Joint adventure bedankt nogmaals jullie waren echt top!

Gwendolyn en Willard

Optredens van Joint Adventure

Meer optredens

Contact

Joint Adventure, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marino

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joint Adventure

Joint Adventure is een band uit Borculo. Joint Adventure speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. Joint Adventure heeft sinds de inschrijving op 11/09/2017 in totaal 98 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joint Adventure klinkt als: Tina Turner, Bon Jovi, Anouk, AC/DC, Queen, Normaal, CCR, Johnny Cash. Het repertoire van Joint Adventure bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Joint Adventure krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 48 reviews.

Joint Adventure hanteert een richtprijs van €1000 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.