Joint Adventure

  (44)
  • Band   /   Borculo
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Tina Turner, Bon Jovi, Anouk, AC/DC, Queen, Normaal, CCR, Johnny Cash
  • 85 geverifieerde boekingen

Indicatie €750 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Joint Adventure

Check beschikbaarheid
Joint Adventure, Coverband, Rock, Pop band

Joint Adventure is een coverband die je niet kunt missen: met een energieke frontlady en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vier muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt niet uit. Rockende gitaren, meezingers, feestmuziek, mooie ballads, gespeeld op geheel eigen en soms verrassende wijze, dat typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: having a good time!

De band heeft een breed repertoire dat publiek van alle leeftijdscategorieën aanspreekt: classic rock, rock, pop, country en zelfs een paar lekker blues nummers. Iedereen komt aan z’n trekken bij een optreden van Joint Adventure. Volop dansbare nummers, of nummers om ouderwets mee te zingen, of ballads om elkaar eens lekker vast te pakken en te schuifelen, alles is mogelijk.

De band bestaat uit vier enthousiaste muzikanten. De mannen op bas, drum en gitaar en een zangeres die naast de leadzang ook nog eens akoestisch en elektrische gitaar voor haar rekening neemt. En als je nog nooit een zangeres helemaal los hebt horen gaan op de lekkerste rocknummers van bijvoorbeeld Queen of AC/DC, dan is dit je kans. Er is geen genre die onze dame niet aan kan.

Dus zoek je een allround coverband die een avond volspeelt met herkenbare muziek, met soms verrassend gekozen nummers, maar altijd zorgt voor een mooi feest, dan is Joint Adventure de band die jouw evenement tot een succes maakt.

Muziek

Love for sale

Folsom prison

Highway to hell

Foto's

Reviews

Door op 01/10/2023

Een echte aanrader!!!
Contact met Marino vooraf ging snel en soepel.
De zangeres was net bevallen, hoorde we.
Dat was heel even een verassing. Maar WAT voor een verassing. Maud bedankt voor je inval!
Het was een geweldige avond, waarbij de band onze gasten op de dansvloer kregen met heerlijke jaren 70, 80, 90 rock en disco muziek.
Joint adventure bedankt!

Door op 17/07/2023

Wij hebben afgelopen weekend een geweldige avond gehad voor ons 12 en half jarig huwelijk.
Van te voren goed contact gehad, nergens geen omkijken naar, alles werd tot in de puntjes geregeld. Marino is ontzettend vriendelijk, na 1 gesprek aan de telefoon wisten we al dit gaat te gek worden en dat was het, zoveel fantastische reacties gehad, wat een prachtige muziek, stem, alles, het was onvergetelijk. Perfect!

Lieve groetjes Arline&Erwin

Door op 01/07/2023

Wij hebben echt een geweldige avond gehad! Joint Adventure heeft goed gespeeld en er was interactie met het publiek. Dit zorgde ervoor dat mensen lekker gingen dansen! De communicatie vooraf is perfect verlopen, we hebben fijn contact gehad met Marino.

Bedankt! Liefs Ruben en Iris

Optredens van Joint Adventure

Meer optredens

Contact

Joint Adventure, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marino

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joint Adventure

Joint Adventure is een band uit Borculo. Joint Adventure speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. Joint Adventure heeft sinds de inschrijving op 11/09/2017 in totaal 85 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joint Adventure klinkt als: Tina Turner, Bon Jovi, Anouk, AC/DC, Queen, Normaal, CCR, Johnny Cash. Het repertoire van Joint Adventure bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Joint Adventure krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 44 reviews.

Joint Adventure hanteert een richtprijs van €750 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.