Homer

  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Entertainment #Hip Hop
  • Klinkt als Evidence, Alchemist, Madchild, Wu Tang, Dj Premier, KRS One, Xzibit, Redman, Slaughterhouse, Statik Selektah

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Homer

Check beschikbaarheid
Homer, Entertainment, Hip Hop soloartist

Homer, beter bekend als Glen Schley voor familie en vrienden, is geboren te Dublin, Ierland. Het was niet lang voordat hij samen met zijn familie zou vertrekken opzoek naar nieuwe uitdagingen. Van Ierland naar Engeland en van Engeland door naar Nederland (je snapt het denk ik wel...). Sindsdien kiest Homer, Rotterdam (The Docks) als zijn thuisbasis.

Zijn eerste confrontatie met hiphop begon al rond een jaar of 12, samen met zijn homie Ski. Sindsdien is zijn passie en drive voor muziek / audio alleen maar gegroeid. Om dit verder uit te kunnen werken en realiseren, schreef hij zich in bij SAE Rotterdam - Audio Technology College. Hier heeft Homer zowel zijn Audio Engineering als de Multimedia Producer Diploma's behaald. Nu met volledige productie mogelijkheden was hij niet meer te stoppen! Ook al was Homer in die tijd nog maar 16 jaar oud, hij zou zich niet laten stoppen, ongeacht of hij minderjarig. Hij werkte door aan zijn talenten en verfijnde zijn technieken. Ongeacht de omstandigheden had hij altijd een hoger doel in het vizier.

Homer en een compagnon begonnen in 2001 te samen met een andere emcee een crew genaamd Artzmen. Artzmen was meer dan een springplank voor Homer's carriere, het was een tijd van intens leren en oefenen. Al was het al met al een goede ervaring waren er problemen in het paradijs en besloot Homer solo door te gaan.

Tijdens alle commotie had Homer nog altijd doel in zicht en was bereid deze niet meer los te laten. Voor een aantal jaren hierna heeft Homer veelal aan nieuwe tracks en content gewerkt van zichzelf en z'n jongere broertje. Talent zit in het bloed want zijn broer is een dope emcee: Stile tha Masta. Te samen zijn ze beter bekend als The Docks Saints.

Hier zijn we dan het einde van het verhaal en een kleine opsomming waar Homer zich nu bevind. Hij heeft meerdere doelen bereikt zoals het opzetten van een succesvolle webbedrijf Cygnet Cloud, waar vele jaren en energie in heeft gezeten. Gedurende deze tijd is muziek altijd aanwezig geweest en het is nu tijd dat de de wereld dit en nog véél meer te horen krijgt!

Muziek

Lost Loved Ones

Drugs & Crime

The Grass Is Greener

Reviews

Boek Homer en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Homer, Entertainment, Hip Hop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Glen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Homer

Homer is een solo-artiest uit Rotterdam. Homer maakt vooral muziek in de genres Hip Hop & Entertainment. Homer heeft sinds de inschrijving op 13/05/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Homer klinkt als: Evidence, Alchemist, Madchild, Wu Tang, Dj Premier, KRS One, Xzibit, Redman, Slaughterhouse, Statik Selektah. Het repertoire van Homer bestaat uit alleen eigen werk.

Homer hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.