Gijs Leegwater Accordeon

  (8)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Volksmuziek #Klassiek #Jazz
  • Klinkt als Astor Piazzolla, Willy Alberti, Richard Galliano
  • 18 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Gijs Leegwater Accordeon

Check beschikbaarheid
Gijs Leegwater Accordeon, Volksmuziek, Klassiek, Jazz soloartist

Een paar jaar geleden werd ik verliefd op de accordeon, en sindsdien speel ik zo vaak mogelijk op vele verschillende plekken. De accordeon is een zeer veelzijdig instrument, en kan op elke plek en bij elke gelegenheid sfeer creëren. Zo speel ik in veilinghuizen, stoomgemalen, verzorgingstehuizen, bij verjaardagen, langs wandelroutes, of op straat in Amsterdam. Ik beschik over vele uren repertoire in verschillende stijlen, zoals Franse muziek, tango, klassiek en jazz. Luister naar onderstaande geluidsopnames voor een indruk. Uiteraard is het repertoire naar uw wensen af te stemmen. Ik kan spelen in het centrum van de aandacht, of meer op de achtergrond. Versterking is meestal niet nodig, maar behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kan ik in overleg verzoeknummers instuderen. Er is veel mogelijk, neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op!

Muziek

(Franse Musette) Passion (T...

(Tango) Adiós Nonino (Astor...

(Jazz) Lullaby of Birdland ...

Reviews

Door op 05/03/2023

We vroegen Gijs om te komen spelen tijdens een gedeelte van onze bruiloft waarbij we met onze gasten van de ene naar de andere locatie liepen. Dankzij zijn optreden was deze wandeling extra leuk en gezellig, en de sfeer kwam er meteen goed in. Gijs beschikt over een enorm repertoir en voelt de groep goed aan. Vooraf verliep de communicatie soepel. Gijs dacht goed mee met onze wensen. Wij zijn heel blij en bevelen hem absoluut aan!

Door op 05/12/2022

Fijn contact met Gijs vooraf. Op de avond zelf paste hij de muziek perfect aan, passend bij het moment en de sfeer van het feestje. Door rond te lopen, harder of zachter te spelen en het leuke repetorie. Erg leuke toevoeging bij de avond!

Door op 26/05/2022

Gijs als verrassing ingehuurd voor een tuinfeest. Van Franse chansons via Hollandse meezingers naar zeventiger jaren en meer. Een fijn persoon in de omgang en communicatie stond voor ons garant voor een fijne avond. Aanrader!

Optredens van Gijs Leegwater Accordeon

Meer optredens

Contact

Gijs Leegwater Accordeon, Volksmuziek, Klassiek, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Gijs Leegwater Accordeon

Gijs Leegwater Accordeon is een solo-artiest uit Amsterdam. Gijs Leegwater Accordeon maakt vooral muziek in de genres Volksmuziek, Klassiek & Jazz. Gijs Leegwater Accordeon heeft sinds de inschrijving op 05/05/2020 in totaal 18 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Gijs Leegwater Accordeon klinkt als: Astor Piazzolla, Willy Alberti, Richard Galliano. Het repertoire van Gijs Leegwater Accordeon bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Gijs Leegwater Accordeon krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Gijs Leegwater Accordeon hanteert een richtprijs van €150 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.