Field Day

  (10)
  • Band   /   Delft/Rotterdam
  • #Rock #Americana #Hard Rock
  • Klinkt als Mellencamp/Petty met hier en daar een zweem van Pink Floyd en Dire Straits.
  • 15 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Field Day

Check beschikbaarheid
Field Day, Rock, Americana, Hard Rock band

Wij zijn Field Day, een 4 mans rockformatie uit de regio Delft/Rotterdam die Amerikaanse Southern Rock laat versmelten met allerlei Europese muzikale invloeden. Die mix levert een spannend en energiek geluid op. Wij zijn 4 muzikanten die op allerlei manieren ons hele leven met muziek bezig zijn. Dat vertaalt zich in een volwassen, enegiek en doorleefd geluid. Field Day is eind 2013 opgericht en we hebben in korte tijd een ruim zelf gecomponeerd repertoire opgebouwd. Field Day bestaat uit toetsenist Luc Helmer, drummer Teus van Rinssum, zanger/gitarist Wim van der Sande en bassist Nico Vesseur.

Muziek

Wish you were here

demo Proud

Put me back together again

Reviews

Door op 26/11/2023

Topband die de bezoekers heerlijk laat genieten; geweldig bedankt nog en we zien jullie graag weer een keer terug. Groet van De Kat

Door op 15/09/2023

Field Day heeft voor ons een super optreden verzorgd op een minifestival in onze achtertuin. Goede communicatie vooraf en achteraf, alles kon besproken worden. Gezellige band die een top sfeer meebrengt!

Door op 16/05/2019

12-05-2019 FIELD DAY in Het Warm Onthaal, 's-Hertogenbosch.

Vanmiddag was deze, uit de omgeving van Rotterdam afkomstige, viermans formatie op herhaling in ons café. Na een succesvol optreden vorig jaar beslist een goede keuze.
Met twee sets eigen nummers en daar tussenin een set bekende covers lieten de heren overduidelijk blijken dat je ook met eigen werk het publiek kan boeien. Die eigen composities zitten zeer goed in elkaar en hebben de nodige verrassingselementen in zich waardoor de band een duidelijk eigen stempel drukt op hun op Amerikaanse Southern rock gebaseerde muziekstijl. Dat is misschien even wennen maar zowel band als publiek waren al gauw warm gedraaid en er kon dus al snel van een bijzonder sfeervolle middag gesproken worden.
The Long Distance was het startnummer, gevolgd door Put Me Back. Beide zijn stevige werkjes. Heaven & Hell en Perfect Heart zijn rustige nummers met mooie intro’s en solowerk. Proud raakt een gevoelige snaar en in Staring zit mooi zangwerk. Look Now heeft een perfect keyboard intro en Another Saturday Night, een nummer dat op single is uitgebracht, is een ijzersterk funky compositie met puntgave bas loopjes. Het is zomaar even een greep uit het werk van Field Day waarop door het publiek met applaus en enthousiasme gereageerd wordt.Bewerkte covers als Free Falling, A Forrest, Streets Of Philly, en Keep On Rockin In A Free World mogen er ook wel degelijk zijn en worden met passie het publiek in geknald en met open armen ontvangen.
Field Day verstaat de kunst om met zeer gevarieerde eigen composities en sterke teksten het publiek te boeien en dat is best wel een prestatie. Als je je repertoire daarbij ook nog met een stel smeuig geïnterpreteerde covers kan verrijken heb je eigenlijk wel een concept waarmee je met een gerust hart op de proppen kan komen. Als je dan ook nog met tomeloos plezier je ding staat te doen kan je wel spreken van een succesformatie die het aanhoren meer dan waard is.

Contact

Field Day, Rock, Americana, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Field Day

Field Day is een band uit Delft/Rotterdam. Field Day speelt muziek in de genres Rock, Americana & Hard Rock. Field Day heeft sinds de inschrijving op 20/07/2015 in totaal 15 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Field Day klinkt als: Mellencamp/Petty met hier en daar een zweem van Pink Floyd en Dire Straits.. Het repertoire van Field Day bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Field Day krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Field Day hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.