Exploding Pudding

  (5)
  • Band   /   Steenwijk
  • #Rock #Hard Rock #Punk
  • Klinkt als Nirvana, Foo Fighters, Rage Against The Machine
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Exploding Pudding

Check beschikbaarheid
Exploding Pudding, Rock, Hard Rock, Punk band

Nee hoor, je hoeft geen regenpak aan of schone kleren mee, we blazen geen pudding op. Het is de naam van de jonge Rockband Exploding Pudding! De band speelt een mix van rock-covers en eigen nummers. Exploding Pudding zorgt voor een knallend feest!

Muziek

When I Dream

All My Live - Live Foo Figh...

Schoelace (Live)

Reviews

Door op 21/05/2017

Super! Een fantastische band, genoten. Erg veel positieve reacties ontvangen.
Ook nog een leuke luitjes!

Door op 05/11/2016

Super leuk optreden van deze band met jonge muzikanten!! Alleen maar positieve reacties gehoord uit het publiek!! En weer een aantal leuke nieuwe nummers gehoord!! Zeker een aanrader!!

Door op 26/09/2016

Exploding Pudding was zoals altijd keurig op tijd. Ze hebben in een korte tijd hun backline opgebouwd en zijn perfect op tijd begonnen. Ze hebben een te gekke set gespeeld en we moesten ze van het podium trekken, anders bleven ze maar spelen. Publiek vond het geweldig, want motorrijders zijn vaak best kritisch! En aangezien het dus een motorrit was waar motorrijders keurig verkleed als gentleman op de motor zaten, hadden zij zich ook helemaal aangepast en stonden ze als echte heren (ja ook Jessica) op het podium. Echt te gek en het werd helemaal geweldig toen ze ook nog eens hun eigen kas plunderden en het goede doel 50 euro gaven. Top bandje, echt een aanrader om ze eens te boeken. gr. Rene Plekkenpol organisator van the Distinguished Gentlemen's Ride Steenwijk

Optredens van Exploding Pudding

Meer optredens

Contact

Exploding Pudding, Rock, Hard Rock, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jessica

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Exploding Pudding

Exploding Pudding is een band uit Steenwijk. Exploding Pudding speelt muziek in de genres Hard Rock, Punk & Rock. Exploding Pudding heeft sinds de inschrijving op 23/07/2016 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Exploding Pudding klinkt als: Nirvana, Foo Fighters, Rage Against The Machine. Het repertoire van Exploding Pudding bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Exploding Pudding krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Exploding Pudding hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.