Top 2000 Troubadour

  (4)
  • Soloartiest   /   Venray
  • #Singer-songwriter #Folk #Pop
  • Klinkt als top 2000, R.E.M., The Beatles, 90's,
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Top 2000 Troubadour

Check beschikbaarheid
Top 2000 Troubadour, Singer-songwriter, Folk, Pop soloartist

Mijn naam is Etan.
Ik ben te boeken als troubadour die liedjes speelt uit de Top 2000. Ik heb honderden liedjes in mijn repertoire. Denk aan: The Beatles, Oasis, Queen, Counting Crows, CCR, John Denver, Bill Withers, Ed Sheeran, R.E.M., Van Morrisson. Herkenbare evergreens. Meer dan 200 covers in repertoire. Speciale verzoeknummers mogelijk. Specialiteit: jaren '60, '70 en '90.
Ik ben ook te boeken als duo met extra zanger/gitarist.

Muziek

Blue Moon

The River's Flow (Edit)

Little Bird

Foto's

Reviews

Door op 29/11/2022

Contact met de artiest was prima. Goed overleg gehad en aan al onze wensen voldaan. Verder was het een superleuk optreden. Gaan hem zeker nog een keer terugvragen.

Door op 08/09/2019

Het contact verliep relaxed van twee kanten :) Voor ons feestje, wat zich in onze tuin afspeelde, hadden we nog even contact over de speciale wensen en muziekkeuze. We gaven aan dat het belangrijkste voor ons was dat de mensen het naar hun zin hadden, dus dat daar de muziekkeuze over het algemeen lag. Dit verliep hartstikke goed! Zonder onze voorkeur niet helemaal uit het oog (of in dit geval, oor...) te verliezen, speelde Etan zonder problemen verzoekjes uit de verschillende genres en maakte zo ook mede, van ons 25 jarig huwelijksfeest, een echt mooie herinnering! En wij denken dat hij er ook van heeft genoten! ;) Hij kwam samen met een maat, Peter...waar hij normaal niet mee samen speelt en deze kwam nou mee als chauffeur, maar ook hij zong af en toe lekker mee en deelde zo mee in onze feestvreugde! Kortom een aanbeveling van onze kant! Etan, nogmaals heel erg hartelijk bedankt !!!

Door op 16/08/2019

Duidelijke afspraken en goed contact. Optreden zelf was zeer geslaagd en goede participatie met het publiek!

Contact

Top 2000 Troubadour, Singer-songwriter, Folk, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Etan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Top 2000 Troubadour

Top 2000 Troubadour is een solo-artiest uit Venray. Top 2000 Troubadour maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Folk & Pop. Top 2000 Troubadour heeft sinds de inschrijving op 17/10/2018 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Top 2000 Troubadour klinkt als: top 2000, R.E.M., The Beatles, 90's, . Het repertoire van Top 2000 Troubadour bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Top 2000 Troubadour krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Top 2000 Troubadour hanteert een richtprijs van €300 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.