EarCandy Coverband (speelt door heel NL)

  (3)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Coverband #Pop #Disco
  • Klinkt als Justin Timberlake, Anouk, Beyonce, Armin van Buren, Bruno Mars, Martin Garixx, Afrojack, Rihanna, Coldplay, Daft Punk, Black Eyed Peas, Pink, Kings of Leon, Kane, Prince, Amy Winehouse,
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €1600 - €3650

Stuur een persoonlijk bericht naar EarCandy Coverband (speelt door heel NL)

Check beschikbaarheid
EarCandy Coverband (speelt door heel NL), Coverband, Pop, Disco band

Een live-show van EarCandy is een sensatie; klassieke krakers van toen en de grootste hits van nu vormen een feest voor oor, oog en ledematen. Met opzwepende medleys en recente up-tempo hits is de dansvloer altijd vanaf de eerste minuut vol. Door dit gevarieerde repertoire is EarCandy voor iedereen een heerlijk herkenbaar muzikaal feest.

Niet te missen: zangeres Marcelle. Met haar ervaren, professionele stem was ze al bij vele bekende topbands te horen. Haar fantastische zangkwaliteiten kunnen een breed scala aan nummers aan, bijna niets is haar te gek. Met haar vlotte babbel tovert ze de zaal binnen een mum van tijd om tot een bruisende, feestende massa. De vier doorgewinterde muzikale talenten die Marcelle ondersteunen en begeleiden maken het feestje compleet.

Het licht en geluid van deze top coverband is state-of-the-art; een vaste, professionele licht- en geluidscrew zorgt tijdens iedere show voor een constant hoog niveau. Met een spectaculair uitgelichte band is er al snel een aantrekkelijke sfeer. Het feestpubliek staat direct vooraan om naar de show te kijken.

Met hun uitzinnige talent en de aanstekelijke chemie die van het podium afspat, is EarCandy dé enthousiaste, professionele coverband die jouw feest gegarandeerd tot een succes maakt. En waar nog lang over nagepraat zal worden!

=====================

Vanaf heden is er naast de standaard formatie ook de EarCandy XL variant te boeken! De standaard EarCandy formatie aangevuld met extra zangeres en/of blazerssectie (saxofoon & trompet).

Muziek

EarCandy Coverband Disco Me...

Narcotic - Liquido

Only Girl In The World - Ri...

Reviews

Door op 18/08/2017

Ons feest heeft een zeer fijne muzikale omlijsting gekregen, binnen no-time waren alle voetjes op de dansvloer. Een opeenvolging van dansbare hits van toen en nu die allemaal erg lekker klonken! Het geluid was prachtig uit de speakers, complimenten voor de geluidsman die netjes op de afgesproken tijd snel de apparatuur had geinstalleerd. Het contact verliep erg prettig en ik zal de band zeker nog een keer boeken bij ons volgende feest. Earcandy ga zo door! Met vriendelijke groet van John.

Door op 18/08/2017

Tjerk en Karin (bruiloft Den Haag) over EarCandy:
"Ons bruiloftsfeest was een supergeslaagde avond mede dankzij de band Ear Candy. Met hun uitgebreide repertoire en vermogen om in te spelen op het publiek wisten zij van ons feest een Topfeest te maken."

Door op 18/08/2017

Geweldige professionele coverband! We hebben EarCandy geboekt op basis van de vele positieve reviews op de website van de band. Daar hebben we geen spijt van gehad! Recente hits afgewisseld met classics, supergoed geluid en een gave show! Ook een hele goede afstemming voorafgaand aan het feest. Kortom, onze bruiloft was zeer geslaagd mede dankzij deze fantastische band. Boeken die band! Mvg. Fam. Woning

Contact

EarCandy Coverband (speelt door heel NL), Coverband, Pop, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over EarCandy Coverband (speelt door heel NL)

EarCandy Coverband (speelt door heel NL) is een band uit Rotterdam. EarCandy Coverband (speelt door heel NL) speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Disco. EarCandy Coverband (speelt door heel NL) heeft sinds de inschrijving op 25/05/2017 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van EarCandy Coverband (speelt door heel NL) klinkt als: Justin Timberlake, Anouk, Beyonce, Armin van Buren, Bruno Mars, Martin Garixx, Afrojack, Rihanna, Coldplay, Daft Punk, Black Eyed Peas, Pink, Kings of Leon, Kane, Prince, Amy Winehouse,. Het repertoire van EarCandy Coverband (speelt door heel NL) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: EarCandy Coverband (speelt door heel NL) krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

EarCandy Coverband (speelt door heel NL) hanteert een richtprijs van €1600 - €3650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.