DJ GINGERALE (DJ + Saxofonist)

  (4)
  • DJ   /   Den Bosch
  • #Allround #Entertainment
  • Klinkt als Allround feest-DJ met saxofonist. DJ Gingerale.
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ GINGERALE (DJ + Saxofonist)

Check beschikbaarheid
DJ GINGERALE (DJ + Saxofonist), Allround, Entertainment dj

Snel contact met DJ Gingerale?
Bel: 06-42053711

DJ Gingerale is een allround DJ en kan op verschillende soorten feesten optreden zoals o.a. op schoolfeesten, personeelsfeesten, verjaardagen, houseparty’s, kinderfeesten, bruiloften etc.

DJ Gingerale is naast DJ tevens saxofonist. Hij speelt de sax met een draadloze microfoon en kan dus met zijn sax door het publiek heen swingen.

DJ Gingerale werkt alleen met topmateriaal (O.a. Pioneer DJ-set en JBL speakers). De geluidsinstallatie is compact, zeer krachtig en geschikt voor feesten en partijen tot max. 200 personen.

Feestverlichting (tevens in 4 speakers) en een verlichte DJ-booth zorgen voor een prachtige uitstraling op uw feest.

Te boeken als:
- DJ
- Saxofonist
- DJ + saxofonist

Muziek

Schoolfeest

Huts

Reviews

Door op 11/12/2019

Op onze middelbare school heeft DJ Gingerale een fantastisch schoolfeest neergezet. Hij heeft ingespeeld op de belevingswereld van onze leerlingen en heeft op basis daarvan een prachtige gevarieerde programma aangeboden. Onze leerlingen hebben een fantastische avond beleefd en hebben er nog steeds over. DJ Gingerale is een vriendelijke en betrouwbare DJ die graag meedenkt en flexibel is. Voor een toekomstig schoolfeest zullen we zeker weer gebruik maken van zijn diensten. Ontzettend positief ervaren en echt een aanbeveling!!!

Door op 08/12/2019

Zo.. Wat heb jij er een feest van gemaakt. Iedereen heeft echt genoten! En ik kreeg zelfs complimenten over jou. Bedankt en zeker tot ziens!!

Door op 01/12/2019

De DJ hebben wij gevraagd om te spelen op mijn verjaardag. Ontzettend veel variatie in muziek. Hij bracht zelf zijn speakers en licht mee om sfeer te maken. De DJ maakt mensen erg enthousiast. We hebben genoten en we raden deze DJ zeker aan voor zowel kleine gigs en grote.

Contact

DJ GINGERALE (DJ + Saxofonist), Allround, Entertainment dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Djinder

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ GINGERALE (DJ + Saxofonist)

DJ GINGERALE (DJ + Saxofonist) is een DJ uit Den Bosch. DJ GINGERALE (DJ + Saxofonist) draait muziek in de stijlen Allround & Entertainment. DJ GINGERALE (DJ + Saxofonist) heeft sinds de inschrijving op 27/10/2019 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ GINGERALE (DJ + Saxofonist) klinkt als: Allround feest-DJ met saxofonist. DJ Gingerale.. Het repertoire van DJ GINGERALE (DJ + Saxofonist) bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ GINGERALE (DJ + Saxofonist) krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

DJ GINGERALE (DJ + Saxofonist) hanteert een richtprijs van €200 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.