DIS Band Live

  • Band   /   Wijdewormer
  • #Rock #Dance #Pop
  • Klinkt als Coldplay, Queen, Kensington, U2, Robbie Williams, Armin van Buuren, Afrojack, Rock n Roll, 90's hits, Meezingers, Feestmuziek

Indicatie €2395

Stuur een persoonlijk bericht naar DIS Band Live

Check beschikbaarheid
DIS Band Live, Rock, Dance, Pop band

DIS Band Live is de afgelopen jaren een begrip geworden en zorgt op elk feest voor een fantastische avond met een zeer gevarieerd muziekaanbod voor jong en oud. De show is goed uitgebalanceerd waardoor een diverse mix van swingende medleys, knallende rocknummers en rustige ballads ontstaat. Doordat populaire hits, klassieke meezingers en Nederlandstalige knallers elkaar in snel tempo opvolgen, spat de energie van het podium en ontstaat een spetterende show. Elke feesttent, kroeg, zaal of plein wordt door DIS compleet op zijn kop gezet en komt het publiek van jong tot oud volledig aan zijn trekken. DIS Band Live is niet meer weg te denken op kermissen en festivals in Noord-West Nederland, daarnaast speelt DIS ook veel op bruiloften en besloten (bedrijfs)feesten.

Nadat DIS in 2014 een finaleplaats behaalde in de Clash of the Coverbands en optrad in de Melkweg is de vraag naar de band nog verder gegroeid. DIS is dan ook erg trots dat de “olievlek” zich in snel tempo verspreidt met optredens door het hele land; Zuid-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen en zelfs op Ameland heeft men al van DIS kunnen genieten.

Na een show van DIS Band Live is steevast de reactie van het publiek: "DIS is te gek!"

Muziek

DIS Band Live - Living on a...

DIS Band Live - Vertigo (U2)

DIS Band Live - The scienti...

Reviews

Boek DIS Band Live en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DIS Band Live, Rock, Dance, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Piet

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DIS Band Live

DIS Band Live is een band uit Wijdewormer. DIS Band Live speelt muziek in de genres Dance, Pop & Rock. DIS Band Live heeft sinds de inschrijving op 16/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DIS Band Live klinkt als: Coldplay, Queen, Kensington, U2, Robbie Williams, Armin van Buuren, Afrojack, Rock n Roll, 90's hits, Meezingers, Feestmuziek. Het repertoire van DIS Band Live bestaat uit alleen covers.

DIS Band Live hanteert een richtprijs van €2395 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.