Coverband Lynx

  (9)
  • Band   /   Alkmaar
  • #Pop #Rock #Coverband
  • Klinkt als Abba, Goldband, Liquido, Lady Gaga, Guus Meeuwis, Ed Sheeran, Snelle, Queen, The Killers
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €1750

Stuur een persoonlijk bericht naar Coverband Lynx

Check beschikbaarheid
Coverband Lynx, Pop, Rock, Coverband band

Coverband Lynx maakt ieder feest onvergetelijk! Muzikale vrienden met een heerlijk repertoire. Om op te dansen, springen en keihard mee te zingen! Of ze nou in de feesttent, op een festival of op elk ander podium staan, het publiek komt sowieso in beweging op het heerlijke pop-, rock- en dansrepertoire van Coverband Lynx!

Muziek

Shut Up And Dance (Walk The...

Everything Tonight (Pitbull)

Pokerface (Lady Gaga)

Reviews

Door op 13/05/2024

Tjonge jonge, wat een feest. Wat een geweldige band. Contact was al prettig, afspraken makkelijk (wh.app) en hele relaxte jongens. Maar vooral topmuziek. En mede daardoor echt een superavond gehad. Bedankt Nick en alle anderen. Groeten uit Oudorp.

Door op 11/09/2023

Wat een leuke band is dit. Enthousiast en ze kunnen alles spelen. We hebben een topavond gehad en lekker gedanst. Aanrader!

Door op 03/09/2023

Ons bruiloft feest werd een knalfeest dankzij het optreden van Lynx! Dansen, springen, polonaise, schuifelen. Een breed repertoire die echt opbouwt naar een heerlijk feest.
De band heeft zelfs op verzoek een nummer ingestudeerd.
Al het contact verliep vriendelijk, alles ging volgens afspraak. Nick dacht mee en stelde gerust. Meerdere gasten vroeger ons om de gegevens, want met deze band weten ook zij dat ze een geslaagd feestje kunnen organiseren!

Contact

Coverband Lynx, Pop, Rock, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Coverband Lynx

Coverband Lynx is een band uit Alkmaar. Coverband Lynx speelt muziek in de genres Pop, Rock & Coverband. Coverband Lynx heeft sinds de inschrijving op 19/05/2021 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Coverband Lynx klinkt als: Abba, Goldband, Liquido, Lady Gaga, Guus Meeuwis, Ed Sheeran, Snelle, Queen, The Killers. Het repertoire van Coverband Lynx bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Coverband Lynx krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Coverband Lynx hanteert een richtprijs van €1750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.