Cockerpower

  • Band   /   Groningen
  • #Tributeband
  • Klinkt als Joe Cocker

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Cockerpower

Check beschikbaarheid
Cockerpower, Tributeband band

Over Cockerpower
Cockerpower is een 7-koppige band uit de stad Groningen en omstreken. De band brengt met hun show een eerbetoon aan de recent overleden Joe Cocker, één van de grootste pophelden van de afgelopen decennia.
Geïnspireerd door meer dan 30 jaar aan hits geeft Cockerpower spetterende optredens met daarin onder andere de nummers die Joe Cocker ooit speelde op Woodstock zoals 'Delta Lady' en 'With A Little Help From My Friends'. Uit het immense repertoire komen ook legendarische nummers als 'The Letter', 'Unchain My Heart' en 'Civilized Man' aan bod. Natuurlijk spelen ze ook het nummer dat bekend werd door de film 9½ weeks, met Kim Basinger, 'You Can Leave Your Hat On'. Behalve de immense lijst met hits speelt de band ook een aantal wat minder bekende juweeltjes uit het rijke oeuvre van Joe Cocker. In alles wat ze ten gehore brengen hoor je het vakmanschap, de veelzijdigheid en de liefde voor de muziek van Joe Cocker bij deze muzikanten terug.

Cockerpower heeft dan ook alles in huis om het repertoire van Joe Cocker zo puur mogelijk voor het voetlicht te brengen: Meindert Joostens die in stem en mimiek de songs van Joe Cocker geweldig goed kan vertolken, Jolanda de Haan en Chris Hooghuis die de swingende backing vocals, sax en percussie verzorgen, samen met de zeer ervaren ritmesectie bestaande uit Wes Batista op drums en Cees van Swieten op bass en de veelzijdige muzikanten Jan Vrieling op gitaar en Peter Kooi op toetsen.

Muziek

Don't let me be misunderstood

The Letter

With a little help for my f...

Reviews

Boek Cockerpower en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Cockerpower, Tributeband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - meindert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cockerpower

Cockerpower is een band uit Groningen. Cockerpower speelt muziek in de genres Tributeband. Cockerpower heeft sinds de inschrijving op 14/08/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cockerpower klinkt als: Joe Cocker. Het repertoire van Cockerpower bestaat uit alleen covers.

Cockerpower hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.