Cherry Moon

  (1)
  • Band   /   Alkmaar
  • #Coverband #Dance #Soul
  • Klinkt als Bruno Mars, Prince, Michael Jackson, Stevie Wonder, Snelle & Maan, Tina Turner, Toto, Chaka Khan, Jamiroquai, The Trammps, Liquido, Incognito, Al Jarreau, Gloria Gaynor, Goldband Kool & the Gang Anouk James Brown Daft Punk Joss Stone The Commodores,
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €1200 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Cherry Moon

Check beschikbaarheid
Cherry Moon, Coverband, Dance, Soul band

Cherry Moon is een funk-soul-dance-pop-feest coverband opgericht door Matthijs Ament. Ons eerste optreden was tijdens een openluchtfestival in Alkmaar in de nazomer van 2019.

Inmiddels heeft de band 9 muzikanten waarvan 3 vocalisten, 3 blazers en een ritmesectie. De meeste muzikanten komen uit de regio Alkmaar en Amsterdam. De bandleden hebben een conservatorium opleiding gehad, of ze zijn ervaren in het cover circuit.

Cherry Moon heeft inmiddels op zeer diverse podia en events opgetreden. Van openlucht festivals, bedrijfsfeesten, buurtfeesten en kermis tot pop/cultuurpodia, bruiloften en in de Kees Kist lounge in het AZ stadion.

De reden dat Cherry Moon in zulke uiteenlopende situaties succesvol is, ligt ‘m met name in de repertoirekeuze, de muzikale kwaliteit en de interactie met het publiek. Je kunt als toeschouwer dansen en actief meedoen, maar als de band meer op de achtergrond moet staan dan is er niettemin een goed klinkende en verzorgde show. Op het podium is het sowieso altijd een feestje.

De geluidstechniek is altijd van opvallend goede kwaliteit omdat Cherry Moon de eigen hoogwaardige backline, microfoons, zenders en in-ear systemen meeneemt. We hebben een eigen geluidssysteem tot 120 bezoekers. Liefst nemen we ook een eigen geluidsman mee,

Cherry Moon kan creatief met de ruimte om gaan.

Muziek

Noodgeval

Good God

Disco Inferno

Reviews

Door op 19/06/2024

Een geweldig optreden gehad op ons verjaardagsfeest. Zeer professioneel en goed afgestemd. De band maakt echt de avond.

Contact

Cherry Moon, Coverband, Dance, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Matthijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cherry Moon

Cherry Moon is een band uit Alkmaar. Cherry Moon speelt muziek in de genres Coverband, Dance & Soul. Cherry Moon heeft sinds de inschrijving op 23/12/2023 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cherry Moon klinkt als: Bruno Mars, Prince, Michael Jackson, Stevie Wonder, Snelle & Maan, Tina Turner, Toto, Chaka Khan, Jamiroquai, The Trammps, Liquido, Incognito, Al Jarreau, Gloria Gaynor, Goldband Kool & the Gang Anouk James Brown Daft Punk Joss Stone The Commodores, . Het repertoire van Cherry Moon bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Cherry Moon krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Cherry Moon hanteert een richtprijs van €1200 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.