Ben Blue solo

  (9)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Johnny Cash, Beatles, Oasis, Jason Mraz, RHCP, Neil Diamond.
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Ben Blue solo

Check beschikbaarheid
Ben Blue solo, Akoestisch, Pop soloartist

Met zijn repertoire van meer dan 200 nummers, waar de gasten zelf een keus uit kunnen maken en met behulp van wat effectpedalen zet zanger-gitarist Ben Blue solo een complete bandsound neer als er een feestje gebouwd moet worden, of stelt zich rustig op de achtergrond op als de mensen liever wat met elkaar babbelen. Ruim vijfenveertig jaar ervaring (vroeg begonnen…) maakt dat Ben inzetbaar is voor elke denkbare gelegenheid.

Ben Blue speelt Engelstalige covers van Cash, Clapton, Beatles en Sinatra tot Radio Head, Mraz, Passenger, de Peppers en Twenty One Pilots. Het repertoire gaat van pop en rock naar blues en disco en naar jazz en country.

Sinds Blue in de jaren '80 furore maakte met zijn hardrockbands Highway Chile en Helloïse speelde hij in stadions, grote concertpodia en wat je verder maar kunt bedenken. In 1993 richtte hij met Anton Arema het duo “Big Bucks & Easy Money” op en werd het speelveld verlegd naar braderieën, dorpskermissen, buurtkroegen, woonkamers, BBQ’s in achtertuinen en zelfs een enkele uitvaart. Over het algemeen speelt Ben Blue door heel Nederland maar ook zijn er mooie uitstapjes geweest naar Duitsland, de Caraïben, Amerika en Engeland.

Ben Blue solo zorgt altijd voor de sfeer die je wil hebben. Een verzorgde en nette presentatie, desgewenst bescheiden opstelling of juist wat meer rock ’n lol; alles is mogelijk.

Het gebruik van het loop-pedaal is een kleine knieval naar de moderne snufjes; je hoort weliswaar soms een aantal gitaarpartijen tegelijk, maar niets is van tevoren thuis opgenomen. Alles wordt ter plekke gespeeld en gezongen.

Muziek

Compilatie Evergreens

Compilatie Pop en Rock

Compilatie Achtergrond/Rustig

Reviews

Door op 30/01/2020

Ben is behalve een fantastische gitarist, een enthousiast en flexibel mens. In overleg is er veel mogelijk qua muziek. Een gezellig en gevarieerd optreden gegarandeerd als u Ben inhuurt.

Door op 17/01/2020

Leuk contact gehad voor het optreden en het optreden was bere goed .
Mooie opbouw van ballads tot gave rock nummers uit de jaren 60 en 70. Top artiest , zeker een aanrader .

Door op 16/01/2020

Als je een geslaagd feestje wil, dan maakt een optreden van Ben je feest meer dan geslaagd! Hij krijgt iedereen op de dansvloer!!

Contact

Ben Blue solo, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ben Blue solo

Ben Blue solo is een solo-artiest uit Rotterdam. Ben Blue solo maakt vooral muziek in de genres Akoestisch & Pop. Ben Blue solo heeft sinds de inschrijving op 28/07/2015 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ben Blue solo klinkt als: Johnny Cash, Beatles, Oasis, Jason Mraz, RHCP, Neil Diamond.. Het repertoire van Ben Blue solo bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Ben Blue solo krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Ben Blue solo hanteert een richtprijs van €250 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.