Beechcraft Bonanza

  (10)

Indicatie €93 - €299

Stuur een persoonlijk bericht naar Beechcraft Bonanza

Check beschikbaarheid
Beechcraft Bonanza, Blues, Rock 'n Roll, Singer-songwriter soloartist

Hij is de rollende rocker van de ruige ragtime riedja riedja, de meesterlijke minstreel van de mieterse melodieën op miniatuur muziekinstrumenten, "the high strung, unsung ukulele underdog" van de Almeerse rockabilly, de enige echte: Beechcraft Bonanza

Beechcraft Bonanza is het pseudoniem van singer-songwriter Guido Kreeuseler (1983). Hij is eigenlijk meer een Swinger-songwriter want in een swingende set-up met tenor ukelele (en stompbox) zingt deze eenmansband zijn rockabilly songs in een stijl schatplichtig aan Buddy Holly, Johnny Cash en Gene Vincent. Beechcraft speelt zowel eigen liedjes als covers en kan maar liefst 115 nummers uit de jaren '50-'60!

Muziek

Give Up Honey

It's been raining

Hung Up and Blue

Foto's

Reviews

Door op 01/08/2022

Een heerlijk optreden van Beechcraft Bonanza tijdens mijn verjaardagsfeestje in Zandvoort. Hij speelde heerlijke oude, swingende, gezellige nummers. Was fijn om hem in huis te hebben!

Door op 02/03/2020

Goede muziek en de afspraak perfect nagekomen. Fijne kerel die de sfeer goed aanvoelt. Wij gaan hem vaker boeken.

Door op 13/07/2019

In de voorbereiding prettig en duidelijk contact met de artiest Guido. De opzet was buiten, een afscheidsfeest in park aan de waterkant maar ivm het weer werd het binnen. Heel leuk, gezellig en bijzonder om tussen de pratende mensen een muzikant te hebben. Soort straatmuzikant die zich verplaatste en op de achtergrond aanwezig was, was het nu en precies wat ik wilde. Dank Guido

Optredens van Beechcraft Bonanza

Meer optredens

Contact

Beechcraft Bonanza, Blues, Rock 'n Roll, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Guido

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Beechcraft Bonanza

Beechcraft Bonanza is een solo-artiest uit Almere. Beechcraft Bonanza maakt vooral muziek in de genres Blues, Rock 'n Roll & Singer-songwriter. Beechcraft Bonanza heeft sinds de inschrijving op 09/05/2015 in totaal 32 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Beechcraft Bonanza klinkt als: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Little Richard. Het repertoire van Beechcraft Bonanza bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Beechcraft Bonanza krijgt 4.1 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Beechcraft Bonanza hanteert een richtprijs van €93 - €299 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.