Ans Tuin

  (4)
  • Soloartiest   /   Amsterdam, Jordaan
  • #Volksmuziek #Nederpop #Smartlap
  • Klinkt als Parel van de Jordaan / Gezellig Amsterdams
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Ans Tuin

Check beschikbaarheid
Ans Tuin, Volksmuziek, Nederpop, Smartlap soloartist

Ans Tuin is een rasechte Amsterdamse die als geen ander in staat is om het Amsterdamse repertoire te zingen. Aan de voet van die oude Wester, Oh Johnny en de Jordaanwals zijn van die klassiekers die Ans Tuin ten gehore brengt tijdens feesten en partijen. Deze oer-Amsterdamse smartlappenkoningin laat de harten van het publiek sneller kloppen. Als geen ander weet Ans emoties van de toehoorders los te maken met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan. Uw amsterdamse feest is pas compleet als Ans Tuin is geweest.

Muziek

Amsterdam Je Bent en Blijft

Jordaanwals

Ouwe Amstelstad

Reviews

Door op 15/01/2020

Met Ans is het altijd een feest. Onze schlagermiddag was een doorslaand succes!

Door op 26/04/2017

Ans Tuin heeft op vrijdag 14 april 2017 een geweldig optreden weggegeven op de Amsterdamse Avond in Buurtboerderij Ons Genoegen. Deze avond was speciaal georganiseerd voor deelnemers en vrijwilligers van de Regenboog Groep. Het was een fantastisch feest, met Ans als schitterend middelpunt. Ans Tuin en haar man Co zijn fijne mensen, het maken van afspraken liep goed en daarbij was het erg gezellig. Maar een optreden van Ans Tuin is vooral de moeite waard omdat ze vol overgave optreedt en het publiek weet mee te krijgen: tijdens de ontroerende nummers én tijdens de polonaise. Met Ans Tuin beleef je gegarandeerd een geweldige Amsterdamse Avond! Dankjewel Ans!!

Door op 22/10/2014

Een leuke en gezellig optreden van de parel van de Jordaan. Mooie authentieke stem en alle klassiekers van de Jordaan komen voorbij. Dit afgewisseld met mooie verhalen van Ans over de stad.
Amsterdamer dan Ans Tuin ga je het niet krijgen.

Contact

Ans Tuin, Volksmuziek, Nederpop, Smartlap soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tom

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ans Tuin

Ans Tuin is een solo-artiest uit Amsterdam, Jordaan. Ans Tuin maakt vooral muziek in de genres Volksmuziek, Nederpop & Smartlap. Ans Tuin heeft sinds de inschrijving op 24/04/2014 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ans Tuin klinkt als: Parel van de Jordaan / Gezellig Amsterdams. Het repertoire van Ans Tuin bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ans Tuin krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Ans Tuin hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.