Ben je een artiest en zoek je naar meer optredens? Met Gigstarter genereer je makkelijk en simpel meer gigs. Het platform verbindt boekers en artiesten uit heel Europa. Honderden Gigstarter boekers zijn professionals en particulieren die maandelijks op zoek naar de perfecte act voor hun festival, feest of evenement. De boeker vind jou op Gigstarter.

Schrijf je gratis in bij Gigstarter!

Minder gedoe, meer muziek. Dat is waar Gigstarter voor staat. Ons platform brengt vraag en aanbod in de live muziek samen op een transparante, snelle en makkelijke manier. Maak geheel kosteloos een profiel aan en ervaar het zelf. Op Gigstarter hebben opdrachtgever en artiest direct contact met elkaar en gaat de volledige gage naar u als artiest. Waarom? U treedt op, niet wij. Gigstarter bemiddelt niet, maar faciliteert de totstandkoming van een boeking. U ontvangt dus de gehele gage zelf, zonder dat wij daar commissie over rekenen.

Hoe zoek ik optredens als artiest?

Boekers vinden jou op Gigstarter. Je kunt zodra u benaderd wordt door een boeker gemakkelijk een offerte aanmaken en naar de boeker toesturen. Hierdoor zorg je dat afspraken en details zwart-op-wit komen te staan. Je vindt in jouw artiestendashboard een overzicht van alle boekingen die je hebt lopen en je krijgt een week van te voren een herinnering toegestuurd over een optreden. Kortom, Gigstarter zorgt voor professionele en duidelijke communicatie.

Gigstarter evenement

Ons verdienmodel?

We hebben een freemium/premium model met Gigstarter. Dit betekent dat het kosteloos is voor artiesten om een profiel te hebben op Gigstarter. Ook boeken en geboekt worden is zonder commissies. Voor muzikant die meer uit Gigstarter willen halen bieden wij het PRO lidmaatschap aan waarmee er meer uit het platform gehaald kan worden. Bekijk hier de voordelen van het PRO lidmaatschap. Dit model is eerlijk en duurzaam voor zowel de artiesten, de boekers als voor Gigstarter zelf. Wij ambiëren transparantie, toegankelijkheid en duidelijkheid voor alle partijen.

Schrijf je als artiest in op Gigstarter!