Muziekpakhuis

Wij bieden je een scala aan keuzemogelijkheden in instrumenten, lessen en workshops. We scheppen een omgeving waarin jij je vrij voelt om je muzikaal te uiten. Met onze persoonlijke aanpak stellen we jouw muzikale groei centraal. We inspireren je en brengen onze passie voor muziek over. Wij stimuleren samenspel op alle niveaus en bieden professionele podia voor concerten.

Benieuwd naar artiesten die in het Muziekpakhuis oefenen en spelen? Neem een kijkje in het overzicht hieronder.

De docenten

Benieuwd naar de docenten?

Neem een kijkje hieronder.

Muziekpakhuis overzicht


U2

Ierse Rockband

U2 is een Ierse rockband met Bono (Paul David Hewson), zang en gitaar, The Edge (David Howell Evans) op gitaar, piano, bas en soms zang, Adam Clayton op bas en soms gitaar en Larry Mullen jr. op drums. Deze bezetting is van het begin af altijd ongewijzigd gebleven, wat uitzonderlijk is in de popgeschiedenis.

Coldplay

Populaire pop en rockband

Coldplay is een Britse popband, die in 1996 in Londen werd gevormd. De leden zijn zanger Chris Martin, gitarist Jon Buckland, drummer Will Champion en bassist Guy Berryman.

The Rolling Stones

Ervaren Engelse band

The Rolling Stones (vaak aangeduid als de Stones) is een Engelse rock-'n-rollband die actief is sinds 1962. De band speelt, naast rock-'n-roll en rock, ook stijlen als blues, country, hardrock, reggae en punk.

Kensington

Nederlands populairste rockband

Kensington is een Nederlandse band uit Utrecht die werd opgericht in 2005.

Neen een kijkje op de website van muziekpaleis