Tom Smit (Voorbeeld van Manager pagina)

Tom is al jaren de manager van verschillende bands in de rockmuziek. Denk aan U2, Coldplay en de Rolling Stones om er maar een paar te noemen.

Onderstaande muziekanten zijn de artiesten die worden beheert door Tom. Klik op een van de profielen voor meer inzicht.

Loopbaan Tom

Tom heeft jaren lang voor Gigstarter gewerkt en na al die goede ervaring op doen van het managen van duizenden profielen heeft hij zich gefocust op onderstaande profielen.

Benieuwd naar Tom's Roster? Bekijk dan onderstaand overzicht. En kom direct en persoonlijk in contact met Manager Tom.

Tom's Management overzicht


U2

Ierse Rockband

U2 is een Ierse rockband met de volgende legendarische artiesten: Bono (Paul David Hewson), zang en gitaar, The Edge (David Howell Evans) op gitaar, piano, bas en soms zang, Adam Clayton op bas en soms gitaar en Larry Mullen jr. op drums. Deze bezetting is van het begin af altijd ongewijzigd gebleven, wat uitzonderlijk is in de popgeschiedenis.

Boek U2

Coldplay

Populaire pop en rockband

Coldplay is een Britse popband, opgericht in Londen in 1996. De leden zijn zanger Chris Martin, gitarist Jon Buckland, drummer Will Champion en bassist Guy Berryman. Misschien denk je bijvoorbeeld aan hun nummer ''Paradise'' of nummers zoals Viva la vida, Clocks, Yellow en alle andere hits van deze band.

Boek Coldplay

Voeg Band toe

Voeg Genre toe

Hier kun je de band beschrijven die je beheert, hun genre, de bandleden en de show die ze op het podium kunnen bieden. Je kunt ook een grappig verhaal toevoegen om de band nog aantrekkelijker en grappiger te maken. Maak het zo persoonlijk mogelijk. Probeer net zo creatief te zijn als de muzikanten.

Boek de band

Voeg DJ toe

Voeg Genre toe

Het kan voorkomen dat je verschillende soorten formaties beheert. Het is uiteraard mogelijk om hier je verschillende formaties te presenteren. Hier kun je dus bijvoorbeeld je DJ beschrijven die je beheert, hun genre, de leden en de show die ze op het podium kunnen bieden. Maak het zo persoonlijk mogelijk.

Boek de DJ
Bent u een manager, muziekliefhebber of artiest neem dan gerust contact met ons op. Volg ons op onze socials Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van netwerkevenementen en alle tips en tricks van de muziek industrie.