De Winkel van Sinkel
Oudegracht 158
3511 AZ Utrecht
Telefoon: 030 230 3030
Emailadres: sales@dewinkelvansinkel.nl
Website: http://www.dewinkelvansinkel.nl/

De Winkel van Sinkel bevindt zich in een uniek, monumentaal pand aan de sfeervolle Oudegracht in hartje Utrecht. Het cultureel, culinair warenhuis kent verschillende facetten.

De mogelijkheid bestaat om de Tapaskelder en de Grote Zaal van het grand café exclusief af te huren voor een besloten feest of diner. De Winkel van Sinkel heeft 10 unieke zalen, ieder met een eigen sfeer, welke voor allerlei evenementen geschikt zijn: van zakelijk evenement tot bruiloft en van operaoptreden tot feest. Dit is een van de grootste punten waarin de Winkel van Sinkel zich onderscheidt: de vele verschillende sferen maar toch één eenheid.

Tuinzaal & de Balzaal

De Balzaal is een prachtige zaal op de eerste verdieping, met een uniek uitzicht op de oude gracht en de Dom. De kroonluchters, het plafond met ornamenten en de mooie lichtinval maken de Balzaal één van de mooiste zalen. De Directiezaal en de Sinkelzaal kunnen erbij gehuurd worden. De Tuinzaal heeft een eigentijdse, moderne uitstraling met een glazen dak dat in de zomer open geschoven kan worden waardoor er een echte ‘tuin’ ontstaat. Door de glazen panelen is er veel natuurlijke lichtinvul en oogt de zaal erg ruim.

Verhuur loungebarren

Op de begane grond zijn twee loungebarren: Anton’s bar en de Cocktaillounge. Anton’s bar heeft een warme moderne uitstraling wat wordt versterkt door de verlichting, deze kan in verschillende kleuren worden afgesteld. Men kan plaatsnemen aan de prettige hoge krukken aan de bar. De Cocktaillounge daarin tegen geeft met haar bruine bar een uitstraling van een oude Engelse pub. Hier kan men plaatsnemen in een van de Chesterfield zitjes. Beide barren hebben hun eigen uniekheid en zijn geschikt voor een borrel of informele bijeenkomst.

Ottone

Het blijft niet alleen bij de Winkel van Sinkel Iets verderop, aan de Kromme Nieuwegracht, is Ottone gevestigd: een voormalig kerkgebouw uit 1863. Ottone is uitstekend geschikt voor grotere bijeenkomsten, bruiloften, personeelsfeesten of concerten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, de capaciteit van de zalen en de zaalhuur? Neem dan een kijkje op de website: http://www.dewinkelvansinkel.nl

Een andere zaal huren?

Mocht je een andere zaal willen huren dan De Winkel van Sinkel, kijk dan gerust verder in ons zaalverhuur overzicht.