Partycentrum Parola
Langeraarseweg 37
2461 CE Langeraar
Telefoon: +31 (0)172 653856
Emailadres: info@partycentrumparola.nl
Website: http://www.partycentrumparola.nl/

Parola is een veelzijdig Partycentrum, waar elke week veel gebeurt. Ons partycentrum is een gezellige locatie waar vele soorten feesten gegeven kunnen worden.

Een grote feestzaal waar tot 200 mensen in kunnen, maar ook het Café gedeelte is zeer geschikt voor kleinere groepen van 40 – 80 personen. Het hangt van uw wensen af!

Wij zijn zeer flexibel ingesteld en willen al onze gasten het optimaal naar de zin maken. Een leuke, gezellige avond met een lekker hapje, drankje of een compleet buffet? Wij verzorgen het met passie en plezier! Met ons moederbedrijf de Party Regelaar achter ons, is er erg veel mogelijk en beschikken wij over veel feest ervaring!

Wij ontvangen u graag voor een bruiloft, verjaardag, zakelijke bijeenkomst of zomaar een feestje! Wij verzorgen uw hapje en drankje, maar ook complete buffetten of diners behoren tot de mogelijkheden.

In het café gedeelte van Partycentrum Parola bieden wij ruimte voor bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes, recepties, vergaderingen of familiediners. U kunt gebruik maken van de aanwezige geluids – muziekinstallatie.Tevens beschikt deze ruimte over een beamer met een groot scherm. Enkel uw eigen laptop aansluiten en het werkt!

Een andere zaal huren?

Mocht je een andere zaal willen huren dan Partycentrum Parola, kijk dan gerust verder in ons zaalverhuur overzicht.