De Remise
Ter Borchstraat 7
2525 XG Den Haag
Telefoon: 070 – 331 99 79
Emailadres: info@remisedenhaag.nl
Website: http://www.remisedenhaag.nl/

Rijksmonument de Remise is een prachtige historische evenementenlocatie. Van 1906 tot 1983 was het de remise voor de elektrische tram. In 1989 werd het complex de thuishaven van het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM) en is het tevens een evenementenlocatie. Het professionele evenemententeam van de Remise helpt u bij het organiseren van uw congres, bedrijfsfeest, vergadering, beurs, diner en evenement op maat.

De Remisezaal huren

De Remisezaal bevindt zich op de eerste verdieping van ons monumentale pand. Er zit een vaste bar in en de indeling kan variëren van theater opstelling tot feestruimte. De zaal is ook met een lift bereikbaar.

Enkele mogelijkheden qua capaciteit zijn:
Theater opstelling: 140 personen
Sit down diner: 80 personen
Receptie: 150 personen

De Remisehal huren

De Remisehal is een hal waar normaal gesproken negen monumentale trams staan. Voor uw evenement gaan de trams naar buiten en kunt u de hal helemaal inrichten en aankleden zoals u wenst.

Enkele mogelijkheden qua capaciteit zijn:
Theater opstelling: 400 personen
Sit down diner: 250 personen
Receptie: 500 personen

Het Remise Café huren

Het Remise café is een zeer geschikte zaal voor de ontvangst, registratie of als extra sub ruimte voor uw evenement. Bij de huur van de Remisezaal en/of hal zit het gebruik van het café er automatisch bij. Sub ruimtes Als subruimtes zijn de monumentale trams in te zetten en kunt u de museumzalen gebruiken.

Wilt u meer informatie over de zalen? Neem dan een kijkje op de site of neem contact op met de organisatie via info@remisedenhaag.nl.

Een andere zaal huren?

Mocht je een andere zaal willen huren dan De Remise, kijk dan gerust verder in ons zaalverhuur overzicht.