De Merwelanden
de Bekramming 13
3313 LM Dordrecht
Telefoon: 0184 411131
Emailadres: info@merwelanden.nl
Website: http://www.merwelanden.nl

U kunt bij Restaurant de Merwelanden reserveren voor een heerlijke lunch, gezellig diner, spetterend feest of ongedwongen receptie. Of wat dacht u van een koffietafel, brunch, high tea, verschillende koude- en /of warme buffetten of dessertbuffetten etc.

Op de verschillende terrassen en binnen in het restaurant (het gehele jaar) kunt u ook barbecueën. De barbecue wordt begeleid door een kok, die voor u het grill-werk verzorgd.

Het is ook mogelijk om de binnen capaciteit (tegen betaling) te vergroten door middel van het plaatsen van één of meerdere tenten op de terrassen.Deze tenten worden geplaatst aan het gebouw vast. Tevens kunnen de tenten verwarmd en verlicht worden (tot 400 personen is mogelijk).

Tevens kunnen wij ook uw (grotere) evenementen volledig verzorgen tot 2000 personen, door middel van het plaatsen van grote ingerichte tenten. Dit is op het naastgelegen evenemententerrein. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Wij doen alles om uw dag tot een succes te maken. Restaurant de Merwelanden biedt diverse arrangementen, die eventueel ingevuld kunnen worden aan de hand van uw eigen wensen.

Een andere zaal huren?

Mocht je een andere zaal willen huren dan De Merwelanden, kijk dan gerust verder in ons zaalverhuur overzicht.